Opgemaakt juli met o.a. Max Factor, NIVEA en Andrélon


Opgemaakt juli - Max Factor

Het is alweer augustus :). Vanaf deze maand laat ik elke maand zien welke producten ik opgemaakt heb. Ik heb afgelopen maand weer aardig wat producten opgemaakt, o.a. Max Factor, NIVEA en Andrélon. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal precies heb opgemaakt.

Opgemaakt juli:
– Andrélon Care & Repair Shampoo & Andrélon Glans & Care Conditioner.
Deze producten zijn voor droog & beschadigd en dof haar. Mijn haar was nogal vaak droog en dof en beschadigd en had ook vaak droge puntjes. Deze twee producten zijn zeer fijne producten. Maar sinds kort heb ik producten van de nieuwe lijn van Andrélon ontdekt, namelijk de Andrélon Keratine Repair shampoo & conditioner. Dat zijn nu mijn favoriete producten en zal ik daarom dus de Andrélon Care & Repair Shampoo & Andrélon Glans & Care Conditioner niet zo snel meer kopen.

– Etos verzachtende reinigingsmelk
Een zeer fijne reinigingsmelk voor de droge en gevoelige huid. Mijn huid is nogal vaak droog en gevoelig, vooral op mijn voorhoofd en op mijn kin. De reinigingsmelk is echt zeer geschikt hiervoor. Mijn huid raakt niet geïrriteerd en de reinigingsmelk reinigt mijn huid goed. Ik heb deze begin juli opgemaakt en deze niet meer gekocht, maar dit komt omdat ik bezig ben met een natuurlijk dagcrème. De makers hiervan raden aan om dan niet een reinigingsmelk en tonic te gebruiken, maar gewoon je gezicht schoon te maken met lauw en warm water. De reinigingsmelk is zeker een aanrader, maar ik gebruik hem voorlopig niet vanwege de natuurlijke dagcrème.

– Albert Heijn scheergel voor de gevoelige huid en 4-blads wegwerpscheermesjes
Zeer fijne scheergel voor de gevoelige huid. Mijn huid raakt snel geïrriteerd door het scheren, maar met deze scheergel heb ik dat minder snel. Zeer fijn!

– NIVEA anti-transpirant deodorant double effect
Fijne deodorant, werkt goed en laat geen nare strepen achter op je kleding. De geur is ook heerlijk! Deze ga ik zeker vaker gebruiken.

– Max Factor face Finity – All day flawless 3 in 1 foundation
Zeer goede foundation. De meeste foundations zijn voor mij te donker en deze kreeg ik eens van een vriendin van mij. Ze raadde me deze aan en de kleur was ook gelijk goed voor mij. Hij dekt ook zeer goed. Dit is mijn favoriete foundation en koop ik nu alleen nog maar.

– Essence all about matt! Fixing compact powder
Mijn favoriete poeder. De meeste poeders zijn ook weer te donker voor mij en deze is transparant. Mijn foundation blijft door deze poeder goed zitten en mijn huid is minder glanzend. Zeer fijn!

– Essence Silky Touch blush 10 adorable
Een mooie kleur blush met een goede pigmentatie die ik zeker vaker ga kopen.

Dit waren mijn opgemaakte producten van de maand juli. Volgende maand krijgen jullie een filmpje te zien van al mijn opgemaakte producten van augustus :).

Welke producten heb jij opgemaakt? Welke ga jij opnieuw kopen en welke niet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: