Opgemaakt Juni met o.a. LUSH en Iva Natura


Opgemaakt Juni met o.a. LUSH en Iva Natura

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In juni heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder LUSH en Iva Natura. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Iva Natura Face Care Tonic
Een heerlijke biologische face care tonic die de laatste vuiltjes en make-up van mijn gezicht afhaalde. Echt een heerlijk product! Ik wil nu een tonic van LUSH uitproberen, ik ben daar zeer benieuwd naar!

LUSH American Cream haarconditioner
Een hele fijne haarconditioner dat mijn haar heerlijk zacht maakt. Echter gebruik ik tegenwoordig de LUSH Retread haarconditioner omdat mijn haar tegenwoordig erg veranderd en deze beter is voor mijn haar.

– Biocura an AH Basic wattenschijfjes
Beide zijn fijne wattenschijfjes, halen make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af en pluizen op zich niet zo snel.

LUSH Honey I washed my hair shampoobar
Ow, dit is echt een heerlijke shampoobar wat echt veel goeds doet voor mijn haar. Mijn haar wordt er zacht en glanzend van, echt een heerlijk product! Deze koop ik steeds weer opnieuw.

– AH scheerschuim
Het maakt voor mij niet zo uit wat voor scheergel of scheerschuim ik gebruik. Ook deze vind ik gewoon helemaal prima.

– Essence Stay Natural Concealer
Ik heb de Essence Stay Natural Concealer ooit eens gekregen voor Echte Post Is Cool en sindsdien koop ik hem steeds weer opnieuw. Haalt de blauwe gedeeltes onder mijn ogen en oneffenheden weg.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn een aantal producten die ik opnieuw zou kopen en een aantal totaal niet. Ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: