Opgemaakt Mei met o.a. ZoiY, NIVEA en Revlon


Opgemaakt Mei met o.a. ZoiY, NIVEA en Revlon

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In mei heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder ZoiY, Revlon en NIVEA. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– Biocura scheerschuim
Deze is eigenlijk voor mannen, maar ik gebruik hem zelf ook gewoon vaak. Lekker goedkoop en schuimt zeer goed. Doet zijn werk gewoon prima.

HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water
Helaas haalt deze Cleansing water niet al mijn make-up eraf. Ik zal ik dus ook niet zo snel meer gaan kopen.

treaclemoon the raspberry kiss bath and shower gel
Ik ben echt dol op treaclemoon, de geuren zijn echt heerlijk. Ze schuimen ook zeer goed. Deze ga ik ook zeker vaker kopen. Voorlopig heb ik wel genoeg showergels in huis, dus ik kan nog wel even vooruit voordat ik nieuwe ga kopen.

Palmolive so Relaxed douchegel
Heerlijke douchegel waar ik echt relaxed van word. De geur is echt heerlijk, ook deze zal ik zeker wel vaker gaan kopen.

Revlon foundation
Ik heb een zeer lichte huid en dit is eigenlijk een goede foundation dat geschikt is voor mijn huid. Deze gebruik ik al een behoorlijke tijd en ga ik steeds weer opnieuw kopen.

NIVEA CELLular nachtcreme
Van NIVEA mocht ik eens de CELLular lijn uitproberen, alleen hier zat de nachtcreme niet bij. Ik besloot toen om ook de nachtcreme te gaan kopen. Het is een zeer fijne nachtcreme, echter wil ik steeds meer producten gaan gebruiken met natuurlijke ingrediënten, dus ik denk niet dat ik deze zo snel weer ga kopen.

ZoiY day cream
Een heerlijke dagcreme met natuurlijke ingrediënten. Heerlijk romig en doet veel goeds voor mijn huid.

– Biocura wattenschijfjes
Fijne wattenschijfjes, halen make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af en pluizen op zich niet zo snel.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn een aantal producten die ik opnieuw zou kopen en een aantal totaal niet. Ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: