Pagina over Bullet Journal


Pagina over Bullet Journal

Zoals jullie misschien wel weten ben ik vorig jaar begonnen met een Bullet Journal en ik kan echt niet meer zonder. Op mijn blog schrijf ik hier vaak artikelen over en vertel ik mijn ervaringen hiermee. Vaak krijg ik hier allerlei vragen over en daarom werd het eens tijd om een complete pagina te maken met allerlei informatie over Bullet Journal. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Op deze pagina vertel ik jullie meer over Bullet Journal, wat het is en hoe je zelf kan beginnen. Maar ook wat ik zelf allemaal erin plaats en hoe het er allemaal uitziet.

De pagina zelf is nog lang niet af, er komt veel meer informatie hierover op deze pagina. Deze pagina zal binnenkort ook op elk artikel dat hierover gaat, te vinden zijn, zodat bezoekers een idee hebben wat dit precies inhoudt.

Hier kan je de pagina bezoeken: Alles over Bullet Journal.

Wat zou jij nog graag willen weten over Bullet Journal? Dan kan ik hier ook uitgebreid over schrijven op deze pagina.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: