Planner Stickers – Nu ook verzending naar België!

Planner stickers

Twee weken geleden kwamen mijn allereerste planner stickers online is mijn webshop! In totaal zijn er zeven stickervellen die je kunt gebruiken in jouw Bullet Journal of Planner. De verzending was alleen nog maar mogelijk binnen Nederland. Ik kreeg veel vragen van mijn Belgische bezoekers wanneer de stickers ook naar België verzonden konden worden en vandaag is het dan zover! Vanaf nu is ook verzending naar België mogelijk! Yeahh!

In dit artikel vertel ik meer over deze planner stickers!

Planner stickers

Er zijn dus in totaal 7 stickervellen:

  • Stickervel met de Dagen van de week
  • Stickervel met de Maanden en hartjes
  • Stickervel met de Maanden met sterretjes
  • Stickervel met Tijdlijnen en de dagen van de maand en hartjes
  • Stickervel met Weericoontjes
  • Stickervel met nog meer Weericoontjes
  • Stickervel met Watertrackers

Planner stickers

Elk stickervel wordt afgedrukt op een super glossy papiervel en het is zeer gemakkelijk in te kleuren met bijvoorbeeld Tombows of andere stiften/markers. Hierboven heb ik een voorbeeld pagina geplaatst uit mijn Josh V Mascha Planner. Hierin gebruik ik ook de stickervellen en ik gebruik Tombows om de stickers in te kleuren.

De stickers kosten per vel slechts 1,25 euro en je kan ze hier bekijken: Planner Stickers!

Wat vind jij van bovenstaande stickers? Heb jij al stickervellen besteld?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: