Q&A – Vraag mij alles – De antwoorden!

Q&A - Vraag mij alles - De antoorden!

Vorige maand konden jullie mij allerei vragen stellen in het Vraag mij alles artikel en ik heb behoorlijk wat superleuke en interessante vragen ontvangen. Vandaag geef ik jullie mijn antwoorden op deze vragen 🙂 .

Leonie : Zou je professioneel fotograaf willen worden? Of houd je het liever als hobby?
Voor mij is het pure hobby, mijn man is wel vak fotograaf. Maar ik hou het liever gewoon bij hobby. Ik vind fotograferen echt super leuk, maar niet om er mijn werk van te maken. Dan vind ik bloggen toch een stuk leuker 😉 .

Diana B. : Zou je full time willen bloggen?
Ja zeker! Ik wil dan ook dit jaar al een grote stap zetten, namelijk een KvK aanvragen voor mijn blog. Ik verdien al aardig wat met mijn blog, maar nog niet genoeg om er full time mee te kunnen werken. Maar wel genoeg om een KvK aan te kunnen vragen.

Maartje : Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?
Dan ben ik inmiddels 40 jaar oud en hoop ik toch wel full time te kunnen bloggen 🙂 . Ik werk dan niet meer in Rotterdam, maar gewoon vanuit huis of ergens in een kantoortje. Mijn man en ik wonen dan nog steeds in Leerdam met onze kat Link 🙂 .

Darina : Wat is jouw beste blog tip?
Blog over de onderwerpen die jij het leukst vind en die het beste bij jouw passen. Wees jezelf en laat zien wat je allemaal kan!

Ilona : Wat is je favoriete kledingstuk? En waar komt de naam van je blog vandaan?
Phoe, dat is een goeie vraag. Ik denk toch wel mijn groene trui van Kiabi. Ik vind de kleur mooi, de tekst die erop staat is echt geweldig en hij zit gewoon heerlijk!

Mijn naam “Miss Sentinelli” heb ik al jaaaaarennnn…vroeger..keek ik heel graag de serie “The Sentinel”. Een serie over een detective die hyperactive zintuigen heeft die hij gebruikt om misdaadzaken op te lossen. Ik vond dit een geweldige serie. Op een keer ging ik op internet chatten en had een nickname nodig…ik kon niks verzinnen en dacht ineens aan “Sentinel”, alleen deze was al bezet en toen maakte ik er Sentinelli van…en later is dit Miss Sentinelli geworden…sjah…hoe kan het lopen haha. Alleen Miss is het natuurlijk niet meer, want ik ben nu getrouwd, maar omdat ik deze nickname al zo lang heb, laat ik het ook gewoon zo 🙂 .

Amber : Wat vind je het leukste aan bloggen?
Dat ik kan schrijven over alles wat ik echt leuk vind. Dat ik andere mensen ook kan inspireren en mijn kennis kan delen met anderen. En daarnaast ook de interactie met jullie!

Marjanne : In welke winkel shop je het liefst?
De H&M, ik schreef hier nog een artikel over: Waarom ik graag bij de H&M shop.

Rebecca van den Berg : Welke series volg je op dit moment?
Dat zijn er nogal wat. Er zijn ook series die nu een seizoenstop hebben en we weer moeten wachten op en nieuw seizoen. Maar hieronder de series mijn man en ik graag volgen op dit moment:
Game of Thrones
Ash VS Evil Dead
Empire
Peaky Blinders
The Walking Dead
Fear the Walking Dead
Vikings
– Celblok H

Dorien K. : Waarom gebruik je graag een bullet journal?
Ik was altijd al van de lijstjes maken en de notities, maar ik had vaak vele verschillende notitieblokjes om deze dingen bij te houden en vaak was ik ook een lijst kwijt. Dit moest anders natuurlijk! En daarom ben ik begonnen met bullet journaling. Hier kan ik echt alles in kwijt en ik vind gelijk wat ik zoek omdat je een inhoudsopgave hebt. Het is flexibel en je hebt gewoon alles bij elkaar. Voor dit jaar heb ik weer een nieuwe bullet journal gemaakt, het artikel hierover kan je hier vinden: Mijn nieuwe bullet journal voor 2016.

Tatje : Wie zijn jouw favoriete bloggers?
Dat zijn er nogal wat. Ik volg natuurlijk de echte zeer grote bloggers, zoals Serena, Cynthia, Mascha, Vera etc. Ik schrijf vaak artikelen over wie mijn favoriete bloggers zijn, de complete lijst kan je hier vinden: Favoriete bloggers.

Melanie : Wat zijn jouw favoriete gerechten?
Ik ben tegenwoordig echt dol op Jamie Oliver gerechten en mijn favoriete gerechten zijn dan ook Jamie Oliver gerechten, zoals bijvoorbeeld Kip Tikka, Ceasar Salad en Pukka. Binnenkort komt er een uitgebeid artikel over al mijn favoriete gerechten en hoe je ze klaar kan maken.

Jessie : Wat is jouw duurste kledingstuk of accessoire?
Dat moet wel mijn Michael Kors tas zijn 🙂 .

Helena Kloppenburg : Ga je volgend jaar nog op vakantie? En zo ja waar naartoe?
We zijn wel van plan om nog op vakantie te gaan inderdaad. We denken aan Frankrijk aan de kust om daar nog foto’s te gaan maken. Voor de rest hebben we nog geen concrete plannen 🙂 . Natuurlijk willen we sowieso elke maand nog op pad gaan om te gaan fotograferen bijvoorbeeld tijdens de PhotoWalks.

Amanda Mulder : Welke doelen heb jij voor komend jaar?
Ik heb zeker bepaalde doelen voor komend jaar. Mijn blogdoelen heb ik begin dit jaar nog op mijn blog gezet, deze kan je hier vinden: Blogdoelen 2016. Ook heb ik persoonlijke doelen, maar die hou ik toch liever prive 🙂 .

Zoë : Waar mogen we jouw ’s nachts voor wakker maken?
Oeh, ja voor Jamie Oliver gerechten haha en om een leuke serie of film te kijken samen met mijn mannegie knus op de bank 🙂 .

Juliana Toolenaar : Heb je nog cola gedronken na jouw bericht dat je gestopt was?
Nee helemaal niet meer. Ik ben echt blij dat ik er vanaf ben! Het heeft zoveel gedaan voor mij en mijn lichaam. Andere frisdrank zo nu en dan nog eens wel gehad vorig jaar, maar echt heeeeeel soms en liever gewoon niet!

Brechtje : Wanneer krijgen we filmpjes te zien op jouw blog?
Dat is één van mijn blogdoelen van dit jaar. Dus zeer snel ga ik meer onderzoek hier naar doen en wat dingetjes uitproberen. Mocht je leuke ideeën hebben voor filmpjes, laat dan gerust een reactie achter 🙂 !

Jenn : Zou je over 10 jaar nog steeds aan het bloggen zijn?
Ja zeker! Mijn doel is om full time te gaan bloggen, dus ik denk zeker wel dat ik dan nog steeds aan het bloggen ben 🙂 .

Klaartje : Wat is jouw favoriete verlaten plek die je hebt bezocht?
Jeetje, dat is echt een goeie. Er zijn zoveel plekken die ik echt ontzettend mooi vind. verlaten kamer van koophandel, wat een prachtig gebouw!

Claudia : Zou je nog een tweede kat erbij willen?
Hmm, we hebben er wel eens over nagedacht. We hadden namelijk nog een tweede Ragdoll, genaamd Teddy, maar helaas is hij vroeg overleden. Ik zou het wel leuk vinden, maar voor ons is het nu gewoon wel prima zo met Link.

Floor: Als je rijk zou zijn, naar welke plekken zou je naar toe reizen?
Er zijn nog vele plekken die ik echt graag wil bezoeken. Bijvoorbeeld Amerika, IJsland, Ierland en meer!

Anja Vitkan : Als je een film gaat kijken, bekijk je dan eerst een review voordat je het gaat kijken?
Een review niet, ik kijk wel eerst altijd waar een film over gaat, want sommige dingen zoals Romantische komedies interesseert mij gewoon niet. Het verhaal moet mij wel interesseren voordat ik hem wil kijken. Maar reviews van andere kijkers vind ik niet belangrijk 🙂 .

Wow, dit waren echt veel leuke en interessante vragen. Iedereen echt super bedankt! Ik vond het echt leuk!

Heb jij nog een leuke vraag? Stel hem hieronder, dan ga ik hem binnenkort beantwoorden in een artikel 🙂 .

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: