Avondfotografie – Zonsondergang en rooftopping op Westpoint Tilburg


Rooftopping at 140+ meter height @ Westpoint
Rooftopping op 140+ meter hoogte

We hebben weer heerlijk avondfotografie gedaan. Vrijdagavond hadden we niet echt veel geluk door de grote muur van wolken en wilden het graag nog eens proberen.

Eerst natuurlijk een goed plekje uitzoeken. Mijn vriend en ik zochten een eigen plekje en we stonden een beetje ver uit elkaar. Zo heeft ieder ook een andere foto :). We hadden alles klaargezet en gingen zoals gewoonlijk wachten op die mooie zonsondergang.

Na een poosje kwam mijn vriend bij mij staan. Had ik dan toch het beste standpunt gekozen ;)? Ondertussen werden we gek van allerlei beestjes als muggen en vliegende mieren…Maar uiteindelijk kwam hij dan! Prachtige zonsondergang!! Ik had het geluk dat ik de 18-200mm op mijn camera had, dus kon goed inzoomen op die grote bol. Het resultaat:


Sunset
Zonsondergang

Na afloop zijn we naar Westpoint te Tilburg gegaan. Hier deden we aan rooftopping en hebben hier mooie foto’s van gemaakt. Westpoint is een flatgebouw van ruim 140 meter hoog en 47 verdiepingen. We hebben mooie foto’s kunnen maken van het gebouw zelf maar ook vanaf het dak (rooftopping). Wat een uitzicht, echt prachtig!! We hebben hier heerlijk van genoten :).


Westpoint
Het gebouw Westpoint (onderkant niet meegenomen op foto)

23:30 uur…na het rooftopping was het tijd om naar huis te gaan en om na te genieten van deze prachtige en tropische dag…
We waren erg laat thuis of moet ik zeggen vroeg in de ochtend :p, dus de foto’s heb ik dan ook vandaag bewerkt.

Tijdens de bewerking van de foto van het gebouw Westpoint heb ik eindelijk eens weer een keer met Distortion gewerkt in PhotoShop. Distortion kan je gebruiken om vertekeningen in je foto weg te krijgen. De gebouwen in mijn foto (vooral Westpoint zelf) stonden echt super scheef :p. Deze heb ik nu met Distortion rechter kunnen zetten. Echt een handig tooltje en zeker een aanrader!

Heb jij ook wel eens aan rooftopping gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: