Scoupy – Altijd. Ergens. Korting.

SCOUPY

Weten jullie nog dat ik het laatst over Vouchercloud had? Nou vandaag heb ik weer een nieuwe website en app voor jullie, SCOUPY. Vandaag heb ik de app gedownload en vertel ik hier iets meer over.

Kortingen

SCOUPY is net als Vouchercloud een website en app waar je kortingen vandaan kan halen. Ben je in de winkel, dan kan je met de app kijken of er een speciale korting is. Dit kan een korting zijn voor bijvoorbeeld een bepaald product. Je gebruikt dan de code die je krijgt te zien nadat je deze hebt geactiveerd. Daarna laat je hem zien aan de kassa of bediening.

SCOUPY

Je kan in de app bepalen welke kortingen je wilt zien, bijvoorbeeld door middel van een plaats te selecteren of te laten weten waar je bent en de app bekijkt dan welke kortingen er allemaal bij jou in de buurt zijn.

SCOUPY

Selecteer dan een korting aan en door middel van de slider kan je de korting scoren. Hoe handig!

SCOUPY

Als ik ergens in de stad ben en iets nodig heb, zal ik zeker eerst kijken of dat er niet toevallig een kortingscode te verkrijgen is, zodat ik minder geld kwijt ben aan een product. Ik vind deze app echt super handig!

Maken jullie ook gebruik van kortingscodes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: