Gewonnen! 15 Euro shoptegoed bij Beautiful-bijoux via Diolifestyle.nl


Beautiful-Bijoux

Een tijdje geleden heb ik meegedaan met een winactie op Diolifestyle.nl. Je kon namelijk 15 shoptegoed winnen bij Beautiful-bijoux. En ik kreeg een super leuk mailtje! Ik had namelijk gewonnen, yeah!!! Super bedankt Dionne 😀 ! Ik kreeg een aantal dagen later een couponcode die ik kon gebruiken op de website van Beautiful-bijoux.

Wil je weten wat ik heb besteld? Kijk dan snel verder!

Het assortiment van Beautiful-bijoux is echt zeer uitgebreid. Ze hebben echt super leuke dingen! Horloges, kettingen, armbanden, ringen en meer! Ik heb een tijdje zitten kijken naar wat ik leuk vond en mijn keuze was gevallen op een prachtige infinity armband en een super grappige nikon camera ketting :). Ik besloot dus om deze twee te bestellen.

Een aantal dagen later kreeg ik de bestelling binnen en toen ik het pachtige doosje opdeed, zag ik dit:


Beautiful-Bijoux

He? Ik zie drie dingen, terwijl ik twee items had besteld. Super leuk!! Ik kreeg de gouden harten ketting gratis! Echt top :)! Super bedankt Beautiful-bijoux :)!


Silver strass infinity

De Silver strass infinity armband is een prachtig elastieken armbandje met zilveren kraaltjes en het infinity bedeltje is versierd met kleine shiny steentjes. Ik vind hem echt super mooi en hij zit ook nog eens lekker!


Nikon Camera

Zoals jullie wel weten, fotografeer ik erg graag. Ik heb een Nikon camera en zag deze geweldige Nikon Camera ketting in de webshop. Die moest ik hebben natuurlijk! Ook hier zitten shiny steentjes in. Jullie hadden deze misschien al voorbij zien komen als je me volgt via Instagram. PhotoWalk van afgelopen zaterdag heb ik deze ook gedragen haha. Ik vind hem echt super, hij hangt ook zeer prettig om mijn nek.


Small heart necklace

De Small heart necklace heb ik dus extra gekregen. Een gouden ketting met een klein hartje eraan.

Ik wil Dionne en Beautiful-bijoux nogmaals ontzettend bedanken dat ik dit gewonnen heb. Ik ben er echt super blij mee! Helaas zijn alle items die ik heb besteld niet meer verkrijgbaar!

Ken jij Beautiful-Bijoux al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: