Spam je blog – Terug van vakantie


Spam je blog

Het is alweer begin april, wat gaat de tijd toch snel :). Inmddels zijn we ook weer terug van vakantie in Frankrijk. Het was een hele fijne week 🙂 . Ook wij hebben wel storm gehad in Frankrijk, maar ook zon 🙂 . Ik heb heerlijk genoten van de vakantie, maar ik ben ook weer blij dat we weer thuis zijn.

Omdat wij vandaag naar huis gaan en het alweer een tijdje geleden is dat ik een “spam je blog” artikel heb geplaatst, mogen jullie vandaag weer lekker spammen!

Ik vind het leuk om andere blogs te lezen en om nieuwe blogs te ontdekken en te volgen. Maar ik vind het niet leuk als mensen zomaar een link in een reactie achterlaten op mijn blog, deze reacties verwijder ik dan ook of verwijder de link. Je mag op mijn blog alleen je link achterlaten in de “spam je blog” artikelen, zoals deze dus :).

Dus heb jij een blog, laat dan een reactie achter met de url van jouw blog, de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jouw kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per email. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets, games, Apps en veel meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin, dus volg jij mij al? Nee? Ga dan snel naar: Bloglovin en volg mij en mijn blog :).
.

Dus spam je blog!! 🙂
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: