Spam jouw blog en jouw blogartikelen!

Spam jouw blog en jouw blogartikelen!

Het is weer eens tijd om jouw blog te spammen op mijn blog! Elke maand wil ik bloggers een kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Vandaag mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! Dus spam je blog!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail.

Wil je verschillende blogartikelen promoten, dan mag dit ook! Plaats alle links naar jouw blogartikelen in een reactie en zet er ook een beschrijving bij.

Ik bekijk sowieso elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij via verschillende social media kanalen volgen:
Bloglovin
Twitter
Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn
YouTube.


Spammen maar 🙂 !

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

12 thoughts on “Spam jouw blog en jouw blogartikelen!

 1. Wat super leuk zeg! Ik ben Nienke, blog op http://www.niennthings.nl over alles wat mij boeit. Persoonlijke gedachtespinsels, maar zeker ook een flinke dosis aan lifestyle, beauty en fashion gerelateerde artikelen. Ik ben ook te volgen op Instagram onder de naam @instanienn. Ik zou het enorm leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

 2. Superleuk! Ik volg jouw blog al heel wat jaartjes met veel plezier!

  Zelf blog ik op Sylvahna.nl. Hier schrijf ik over fashion, beauty, lifestyle, afvallen en mijn Whole 30 experience. Ik zit momenteel ook middenin een carrière switch, waar ik ook over schrijf.

  Je kan mij volgen op:
  Twitter: http://www.twitter.com/Sylvahnanl
  Facebook: http://www.facebook.com/Sylvahnanl
  Instagram: http://www.instagram.com/Sylvahnanl
  Bloglovin:
  http://www.bloglovin.com/ blogs/Sylvahna-13742203
  Mijn blog zelf: http://www.sylvahna.nl

  Ik heb ook een winactie online staan waar iedereen nog aan mee kan doen!

 3. hai, ik ben lydiavan50ennogwat. Praatjesmaker, terrasfilosoof en over het algemeen een blij ei. Ik blog over wat ik beleef, zie, hoor, bezig houdt, verbaast,of gewoon omdat ik ergens iets van vind. Noem je dat dat lifestyle? Dat denk ik wel! Ik ben te vinden onder de naam Haagsgelaiket of lydiavan50ennogwat op facebook. Vandaag een nieuwe geplaatst. Frisse was en toch stress? Het kan in huize Grijswijk. http://haagsgelaiket.com/2018/04/05/vlam-in-de-pan/

 4. Wat leuk zeg! Wij zijn Laura & Marija en bloggen over hoe FIT te worden en te blijven, hoe je zoveel mogelijk FUN kunt hebben en hoe fijn het is om af en toe even FAB te doen. En dan hebben we de categorie (almost) FORTY nog waarin we alles bespreken waar je mee te maken hebt met opgroeiende kids. We doen dit allemaal op http://www.fitfunfab.nl. 😊👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge