Sparen voor een nieuwe Macbook in roségoud


Sparen voor een nieuwe Macbook in roségoud
Bron: Apple.com.

Al langer dan een jaar werk ik dagelijks op mijn iPad Air. Ik doe er vrijwel eigenlijk alles mee, bloggen, blog onderhouden, mails beantwoorden, internetten, muziek luisteren, spellen spelen en meer. Echter als ik foto’s wil gaan bewerken, dan moet ik toch nog altijd op de iMac, want dat gaat niet lekker op de iPad Air. Nu was ik me al een tijdje aan het oriënteren voor een nieuwe Macbook, een Air, een gewone of een Pro. Toen zag ik bij Miss Lipgloss de nieuwe Macbook voorbij komen in roségoud! Ik was gelijk verkocht. Ik vertel vandaag iets meer over deze nieuwe Macbook.

De nieuwe Macbook is 12 inch, dat betekent dat hij nog gewoon in mijn Michael Kors tas past 🙂 , wat ik wel echt prettig vind. De Macbook is in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals zilver, goud, spacegrijs en roségoud. En die laatste vind ik echt gewoon super mooi!

De Macbook is erg licht en is vergelijkbaar met de Air. Hij heeft een ruimte van 256GB. Wat ik wel genoeg vind, want alle foto’s die ik maak en bewerk, staan toch op een externe HD schijf.

Je hebt een variant van 1449 Euro en een variant van 1799, de specifacties van de duurdere variant zijn net iets beter. Maar ik wil gaan voor de variant van 1449, de specificaties hiervan zijn echt goed genoeg voor mij.

De nieuwe Macbook heeft één USB-C ingang, verder geen andere ingangen. Hier zal ik wel rekening mee moeten houden. Maar je kan wel via een adapter een normale USB kabel aansluiten. Dat is wel zo prettig!

Daarnaast is hij heerlijk snel en kan ik gewoon er alles mee doen, zoals bloggen, maar ook gewoon foto’s bewerken en dat vind ik toch echt belangrijk. Ook kan je er filmpjes mee editen, wat ik straks ook echt van plan ben om te gaan doen.

Deze nieuwe Macbook staat echt hoog op mijn lijstje en ik wil hier dan ook zeer hard voor gaan sparen. Ik ben benieuwd wanneer het lukt om deze te gaan kopen 🙂 .

Meer informatie over deze nieuwe Macbook kan je hier vinden: Macbook.

Wat staat er bij jou hoog op jouw wishlist? Waar ben jij voor aan het sparen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: