Station Luik-Guillemins


Station Luik-Guillemins

Afgelopen weekend zijn we weer heerlijk op pad geweest om te gaan fotograferen. We zouden eerst naar Brussel gaan, alleen was het zondag zeer slecht weer dat we maar besloten om stations te gaan fotograferen in Arnhem en in Luik. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van Station Luik-Guillemins.


Station Luik-Guillemins

Station Luik-Guillemins is echt een prachtig station. We waren al eens eerder naar station Luik geweest en we wilden graag nog eens terug. De vorige keer hadden we zeer mooi weer, echt met een strak blauwe lucht. Helaas hadden we het geluk dit keer niet, de lucht was nogal grijs en soms donker. Maar toch heb ik wel een aantal zeer gave foto’s kunnen maken van dit station.


Station Luik-Guillemins

Het station zelf heeft een prachtige architectuur en het was best rustig afgelopen zondag. Zo konden we zeer gemakkelijk foto’s maken zonder mensen erop. Een leeg station, best apart om te zien.


Station Luik-Guillemins

Het station is helemaal gemaakt van staal, glas, wit beton en Belgische blauwe hardsteen. De vorige keer toen we hier waren, was het station nog aardig nieuw en was nog veel echt wit, dat is helaas niet meer zo. Toch blijft dit staton voor mij echt een prachtig station waar ik zeker nog vaker naar toe wil gaan om te gaan fotograferen.

Ben jij wel eens naar station Luik-Guillemins geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: