Stylight lanceert IPhone App

Een tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over Stylight. Gisteren kreeg ik van Stylight een leuk mailtje! Ik kreeg namelijk al de kans om de nieuwe App van Stylight te testen. Vandaag is de App voor de IPhone officieel gelanceerd en is gratis voor iedereen te downloaden. Natuurlijk heb ik hem ook gelijk gedownload en uitgebreid bekeken en getest.


Stylight App

Stylight is de Pinterest voor mode. Met de App kan je super mooie looks, super gave fashion items en de beste merken bekijken. Je kan de looks en items “hearten” en zelfs ook items direct bestellen via de App.

Binnenkort kan je ook zelf een look maken via de App, helemaal leuk!


image

Meer informatie over de App kan je hier vinden: About Apps.

Je kan hem sinds vandaag hier downloaden: Stylight App voor de IPhone.

Heb jij de App al gedownload? En wat vind jij er van?

Liefs,

Miss Sentinelli
Volg mij op Bloglovin

Delen: