Sunshine Blogger Award


Sunshine Blogger Award

Hoe super leuk! Van de week kreeg ik een leuk berichtje van Liza Dekker dat ze mij genomineerd had voor de Sunshine Blogger Award. Gaaf en super bedankt Liza :D! Het is de bedoeling dat ik dan 7 random feiten over mijzelf moet gaan vertellen. Er zijn nog meer spelregels, kijk kijk snel verder!


Spelregels Sunshine Blogger Award

Hierboven zie je de spelregels :). En hieronder heb ik 7 random feiten over mijzelf geplaatst:

– Vroeger moest ik niets van roze weten en nu is het mijn lievelingskleur :). <3 roze! - Ik ben een programmeur, sjah ik ben eigenlijk best wel een Nerdin haha.
– Ik ben erg bleek van mezelf, ik verbrand erg snel en ik heb zonneallergie, dus ik kan helaas niet te veel in de zon zitten.
– Ik ben pro Apple en eigenlijk best wel anti Microsoft. Wij hebben thuis erg veel Apple producten, zoals iPhones, iPad, Mac Air en iMac. Het liefst zou ik altijd alleen maar met Apple producten werken, helaas kan dat niet vanwege mijn werk.
– Ik hou ontzettend van lijstjes en lijstjes maken. Ik heb dan ook veel lijstjes in mijn notitieboekjes staan. Ik vind het heerlijk om punten af te strepen als ik die gedaan heb :).
– Ik ben dol op cola en op appelmoes..sjah 🙂
– Ik hou van reizen en fotograferen. We bezoeken graag verlaten panden in verschillende landen. Ook hebben we al aardig wat mooie landen bezocht met vakanties. Maar er zijn nog veel meer landen die we willen bezoeken.

Dit waren 7 random feitjes over mijzelf :). En hier komen de 15 genomineerden:

– Manon van Manonmiaow
– Marion van Mijn Kladblog
– Manon van Inspiired by life
– Bouchra van Womanistical
– Kelly van Elegantic
– Amy van The pink perfectionist
– Petra van Happy lioness
– Sylvana van Lovexbug (helaas bestaat haar blog niet meer)
– Jana van Beyoutifool
– Saskia van I live for my dreams
– Ilse van Aspasia
– Dinastie
– Ellen van Ellen is my name
– Vanessa van Vanessa blogt
– Céline van Ceetje

Natuurlijk zijn er nog veel meer bloggers die ik graag wilde nomineren, jullie verdienen het namelijk allemaal!!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze 7 feiten over mijzelf te weten en ik wil Liza nogmaals bedanken voor deze leuke award :).

Ik zou het ook erg leuk vinden om een leuk feitje over jullie te weten. Dus heb je een leuk feitje over jezelf, plaats deze dan in de reacties :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: