Superdry Make-up Infographic – Geschiedenis van make-up


Superdry Make-up Infographic - geschiedenis van make-up

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk mailtje van Superdry of ik mee wilde werken aan een mooie, leuke en informatieve infographic over de geschiedenis van make-up. Samen met nog een 5 andere beautybloggers heb ik een vragenlijst ingevuld die we toegemaild kregen. Aan de hand van onze antwoorden is de infogaphic gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder!


image

Het kan zijn dat je de infographic al voorbij hebt zien komen via Social Media, andere blogs of via een persbericht :).

Ik vind het vooral leuk om te zien wat de andere bloggers hebben ingevuld. Een aantal bloggers die je hierboven ziet staan, volg ik zelf ook. Ik vind de infographic echt leuk en informatief uitzien!

Wat vind jij van de Superdry Make-up Infographic?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: