Tag – 5 reasons why I smile

Tag - 5 reasons why I smile

Een tijdje geleden werd ik getagd door Liza voor de 5 reasons why I Smile tag. Ze heeft deze tag zelf gemaakt, super leuk! Bedankt Liza voor tag 😀 !! Vandaag laat ik jullie dus mijn antwoorden op deze tag zien.

Zoals bij de meeste tags zitten er ook een aantal regels aan vast:
– Nomineer 10 andere bloggers om deze TAG te doen. ( laat hen dit weten )
– Maak de naam / website bekend van diegene waardoor je genomineerd bent in je artikel.
– Noem 5 redenen waarom jij lacht of blij bent.
– Kopieer deze regels en zet ze in jouw artikel.
– Kopieer de TAG afbeelding en plaats die in jou artikel.

Hieronder heb ik mijn 5 reasons to smile neergezet:

1. Familie en vrienden
Mijn familie en vrienden zijn zeer belangrijk voor mij. Ze staan altijd voor je klaar en dat vind ik echt zeer fijn. Ik ben ook zeer dankbaar voor wat mijn familie en vrienden allemaal voor ons hebben gedaan 🙂 . <3 <3 2. Volgend jaar trouwen
Volgend jaar gaan mijn verloofde en ik trouwen :). Ik heb onlangs al mijn jurk uitgekozen en in december kan ik hem weer passen. Ik vind de voorbereidingen echt super leuk en het duurt niet lang meer voordat we gaan trouwen 😀 😀 <3 <3 . Tag - 5 reasons why I smile

3. Mijn blog
Mijn blog bestaat nu inmiddels langer dan 2 jaar en dagelijks werk ik er met veel plezier aan. Het is echt mijn kindje en ik ben zeer trots op wat ik er mee bereikt heb. Ik vind het erg leuk om te zien dat ik veel bezoekers krijg, trouwe vaste volgers en jullie lieve reacties <3 . Daarnaast vind ik de samenwerkingen ook echt super leuk! 4. Onze kat Link
Een super lieve, maar ook zeer ondeugende kater van bijna 6 kilo (zonder wintervacht). Hij is altijd bij ons en wil graag bij ons zijn. Hij knuffelt zeer graag en heeft elke dag zijn gekke bij dat hij door de kamer heen vliegt. Je kan echt heerlijk spelen met hem. <3 Tag - 5 reasons why I smile

5. Binnenkort exposeren
Het duurt niet lang meer voordat mijn verloofde en ik weer gaan exposeren in Leerdam met onze werken. Morgen komt hier weer een kleine update over 🙂 .

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: