Touchscreen handschoenen


Touchscreen handschoenen

Brrrr het wordt nu echt koud hè?! We hebben al vorst aan de grond gehad en deze week verwachten ze ook nog eens winterse neerslag…de winter komt er al aan!

En elke werkdag merk ik dit zeker goed, want ik reis namelijk dan van Leerdam naar Rotterdam en terug vanwege mijn werk. Vaak moet ik op stations wachten op de trein in de kou. Als ik dan een aantal minuten moet wachten, dan pak ik mijn telefoon om bijvoorbeeld even te gaan internetten of spelletjes te gaan spelen. Maar nu het dus steeds kouder wordt, heb ik liever wel handschoenen aan.

Normale handschoenen die ik altijd aan had, gingen niet overweg met mijn iPhone. Ik kon niet eens de touch screen bedienen met mijn handschoenen, dus moest ik ze weer uit doen en kreeg ik weer koude handen…

Maar nu zag ik bij coolgift.com touchscreen handschoenen die je dus kan gebruiken bij elke touchscreen apparaat :). Maar werkt het ook? Kijk snel verder!

De touchscreen handschoenen hebben een elektrisch geleidende vezel en de PlayPoint-technologie. De PlayPoint-technologie zorgt er dan voor dat de warmte van je vingertoppen doorgestuurd wordt naar het scherm van je touchscreen apparaat. Je hebt functionaliteit op 10 vingers. De handschoenen zijn ook nog eens winddicht, hierdoor zouden ze erg warm moeten zijn.

Ik heb normaal gesproken maat M, maar ze vallen best klein uit zoals op hun website staat, daarom heb ik maat L genomen. En ze passen echt prima!


Touchscreen handschoenen

Ik heb de handschoenen al een aantal keer aangehad, vooral op stations, maar ook s’avonds tijdens het fotograferen. Ik vind ze ook echt super fijn, ze zitten zeer goed en ze zijn heerlijk warm.


Touchscreen handschoenen

En natuurlijk heb ik de handschoenen ook getest met mijn iPhone. En het verbaasde me echt dat het gewoon zeer goed werkt. Ik kan de iPhone gewoon bedienen zoals ik hem ook zou bedienen met mijn vingers…Wow! De handschoenen laten ook geen krassen of andere beschadigingen achter, helemaal top :).


Touchscreen handschoenen

Ik ben echt super blij met de touchscreen handschoenen, deze ga ik zeker gebruiken tijdens de koudere dagen :)!

Je kan de touchscreen handschoenen kopen bij Coolgift voor €12,95 en ze zijn in het rood, grijs en zwart beschikbaar. Klik hier: Touchscreen handschoenen.

Ken jij touchscreen handschoenen al? En wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: