treaclemoon the raspberry kiss bath and shower gel & body scrub


treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel & body scrub

Inmiddels heb ik verschillende versies van treaclemoon uitgeprobeerd, zoals bijvoorbeeld de Warm Cinnamon nights bath and shower gel en de iced strawberry dream bath and shower gel. Ik ben echt gek op beide, ze zijn heerlijk! Nu kwam ik een verwenpakket tegen met de treaclemoon the raspberry kiss bath and shower gel & body scrub. Deze wilde ik ook graag uitproberen, want ik las en hoorde hier vele fijne verhalen over. Vandaag vertel ik jullie iets meer over de treaclemoon the raspberry kiss.


treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel & body scrub

De verpakking van treaclemoon blijf ik helemaal geweldig vinden. De Iced strawberry dream heeft een mooie donkerroze kleur. Ook staat er hier weer een mooi verhaaltje op. Ik hou hier echt van! Lekker origineel 🙂 .

“I think this must be love….she smiled at her secret, put the letter in an envelope and enclosed a daisy chain from the meadow where she sat.”


treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel & body scrub

Hierboven heb ik de ingrediënten van de bath and shower gel weergegeven.


treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel & body scrub

De structuur is weer echt heerlijk. Je hoeft op zich maar een beetje te gebruiken en het schuimt echt ontzettend goed. En de geur….wow…echt heerlijk!! Zo zoet! Het ruikt ook echt naar frambozen, deze vind ik echt helemaal top!

De treaclemoon the raspberry kiss bath and shower gel kost ongeveer 4,95 Euro voor een inhoud van 500ml. En je doet er echt ontzettend lang mee!


treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel & body scrub

De treaclemoon the raspberry kiss body scrub zit in een handige tube met een zeer goede sluiting. Zeer hygienisch en handig in gebruik.


treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel & body scrub

Hierboven heb ik de ingrediënten van de body scrub weergegeven.


treaclemoon The Raspberry kiss bath and shower gel & body scrub

De structuur is ook helemaal prima! Stevig en het is zeer fijn in gebruik. De scrub zelf is niet al te grof, daar hou ik wel van. Je merkt wel dat de scrub zeer goed zijn werk doet. Één keer in de week gebruik ik deze scrub, vaker hoeft ook echt niet. En de geur is ook weer precies hetzelfde als van de bath and shower gel, heerlijk!

De treaclemoon the raspberry kiss body scrub kost ongeveer 4,95 Euro voor een inhoud van 225ml. Maar omdat ik de scrub maar één keer per week gebruik, kan ik er zeer lang mee doen. Je kan treaclemoon onder andere kopen bij Bol.com.

Wat ik ook helemaal top vind van deze producten, is dat ze niet getest zijn op dieren en verpakt zijn is recyclebaar plastic!

Ben jij al bekend met deze versie van treaclemoon? En wat is jouw favoriet van treaclemoon?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: