treaclemoon warm cinnamon nights bath and shower gel


Treaclemoon warm cinnamon nights bath and shower gel

Op verschillende blogs kwam ik de treaclemoon bath and shower gel tegen. Ik was hier echt zeer benieuwd naar en besloot om de treaclemoon Warm Cinnamon nights bath and shower gel mee te nemen. En och! Ik ben verkocht! Vandaag vertel ik jullie hier meer over 🙂 .


Treaclemoon warm cinnamon nights bath and shower gel

De verpakking vind ik echt geweldig. De verschillende geuren hebben allemaal ook hun eigen kleur. Zo heeft bijvoorbeeld de Lavendel geur een paarse verpakking en de Warm Cinnamon Nights heeft een rode verpakking. Ook staat er een mooi verhaaltje over de cinnamon nights op de verpakking. Dat vind ik echt super leuk en zeer origineel.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


Treaclemoon warm cinnamon nights bath and shower gel

Wat ik ook echt leuk vind, is dat ze iets vertellen over treaclemoon en een aantal van hun werknemers. Daarnaast geven ze ook aan hoe je het product moet gebruiken.


Treaclemoon warm cinnamon nights bath and shower gel

De structuur is echt heerlijk. Het heeft ook een rode kleur en het schuimt echt goed. De geur is echt heerlijk!! Erg zoet en het ruikt ook wel naar kauwgomballen hahha. Ik ben verkocht! Want de geur blijft ook nog lekker hangen na het douchen. Top!!

treaclemoon koop je bij de Albert Heijn en kost zo rond de 4,95 Euro.

Heb jij treaclemoon al geprobeerd? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: