Trendy lente outfits


Outfit 1
TTrendy lente outfits

Jaaa het is weer bijna zover, nog een paar weekjes wachten en dan is het weer lente! Ze verwachten volgende week al lenteweer. Heerlijk! Ik kan niet wachten totdat ik weer helemaal beter ben (de griep) en lekker kan genieten van het weer en van de vogeltjes die fluiten.

Ik had al eerder een artikel geschreven over lente kleding, maar dit waren niet echte outfits. En vandaag heb ik voor jullie wel leuke samengestelde trendy lente outfits. Kijken jullie mee?

Er zijn vele verschillende trendkleuren voor de komende lente en zomer, zoals roze, wit, abribooskleuring, felrood, maar ook allerlei soorten groentinten. Hieronder heb ik een trendkleur uitgekozen en aan de hand van deze kleur twee leuke outfits samengesteld van items die ik gevonden heb ik in de webshop van Street One, www.street-one.nl.

Street One is één van de succesvolste Young-Fashion-merken voor vrouwen. In de webshop kan je erg veel trendy items vinden en ze hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb al vele leuke items voor een betaalbare prijs kunnen vinden in de webshop :).

De trendkleur die ik heb uitgekozen is groen. Ik vind dit een zeer mooie kleur en alle tinten groen zijn mogelijk voor de komende lente. Hoe leuk!

Mijn gekozen outfits

Ik heb twee basic, maar trendy outfits samengesteld met deze kleur en je vind ze beide hieronder:


Outfit 1
Trendy lente outfits

Bij de eerste outfit heb ik gekozen voor een mooie groene blazer (1) in bloucé look. Blazers en bouclé jasjes, ik ben er gek op ;)! Onder de blazer zou je een leuke witte blouse (5) of een leuke topje (2) kunnen dragen. Beide heb ik hierboven in de outfit bijgezet. Ik kon namelijk niet kiezen, ik vind ze allebei erg leuk :).
Een slim jeans (3) vind ik zeer goed passen bij zo’n leuke blazer. Natuurlijk kan je het helemaal afmaken met een leuk colsjaaltje (4).


Outfit 2
Trendy lente outfits

Bij de tweede outfit heb ik voor een leuk groen t-shirtje (1) gekozen met een leuke witte broek (3) en een groene riem (4) eronder. Ik ben gek op sierraden en accessoires en vond de ketting (2) erg mooi en past zeer goed bij deze outfit.

Dit waren mijn samengestelde trendy lente outfits. Ik vind ze erg leuk, basic, maar vooral trendy! Voor minder dan €175,- heb je gewoon een compleet mooi lente outfit in een mooie trendkleur :). Doe er een mooi groen nagellakje erbij en mooie pumps en je bent er helemaal klaar voor!
Ooo, ik krijg echt zin om te gaan shoppen!!

Draag jij de komende lente de kleur groen?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: