Truien van Kiabi

Een tijdje geleden heb ik een nieuwe winkel ontdekt in Frankrijk dat echt leuke kleding heeft, namelijk Kiabi. Deze winkel kwam ik toevallig tegen. Mijn vriendinnetje en ik hebben hier even rondgekeken en hebben we kleding gekocht. Ik zag twee ontzettend leuke truitjes voor weinig geld. Deze moest ik hebben! Vandaag laat ik beide truitjes zien.

De eerste trui is een groene trui met de tekst “Fashion [ VS ] Simplicity. Ik hou van zulke truien met teksten erop. De trui zit comfortabel en is niet te dik en niet te dun. Perfecte trui voor de herfst! Deze trui koste 10 Euro en kan je hier kopen: groene sweater met tekst.


Truien van Kiabi

Bovenstaande trui is een grijze trui en heeft ribbeltjes. Ook deze trui heeft weer een tekst erop staan “Fashion Lifestyle Magazine” met daaronder een tekst over Fashion-blogger party. Echt super leuk!! Dit is mijn favoriet van de twee. Hij zit zeer comfortabel, is iets wijder dan de groene trui en heerlijk zacht! Deze trui koste 8.50 Euro, was toen afgesprijsd, nu is hij weer 17 Euro. Je kan de trui hier kopen: grijze sweater met tekst.

Ik ben blij dat ik deze winkel heb ontdekt, ik heb namelijk nog meer super leuke kleding gezien in de webshop die ik graag wil hebben πŸ™‚ .

Truien: Kiabi
Broek: H&M
Laarzen: Ted&Muffy

Ken jij Kiabi al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: