Verlaten klooster en psychiatrisch ziekenhuis


Verlaten klooster

Vandaag heb ik weer twee series van verlaten panden voor jullie. Vandaag laat ik jullie de foto’s zien van een verlaten klooster en psychiatrisch ziekenhuis.

Verlaten klooster

Dit is echt een heel mooi klooster waar echt super mooie trappen te vinden zijn. Het is er wel erg leeg, maar de architectuur is wel zeer mooi. Daarnaast vond ik het ook super om te zien dat hier het orgel nog gewoon aanwezig was. We hadden al een aantal foto’s gemaakt van de kerk zelf en kwamen op een gegeven moment bij een heel mooi gedeelte met trappen. Toen ik daar naar toe ging, zag ik mijn vriend al op de grond liggen om een foto te maken van de trappen. Zo kon je namelijk een super mooie foto maken van het trappenhuis. Ik wilde dit ook graag proberen en het resultaat is echt super geworden.
We liepen verder het klooster in en kwamen nog een aantal leuke kamertjes tegen. We wisten sowieso dat er nog een hele mooie trap daar was, dus die gingen we nog even opzoeken. En daar was hij dan, geweldig mooi! Om de beurten een aantal mooie foto’s gemaakt van deze mooie trap.

Hieronder heb ik de foto’s geplaatst:


Verlaten klooster

Verlaten klooster

Verlaten klooster

Verlaten klooster

Verlaten klooster

Verlaten klooster

Verlaten klooster

Verlaten klooster

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Een prachtig verlaten psychiatrisch ziekenhuis waar nog vele leuke en enge dingetjes te zien zijn. Er zijn hier veel gebouwen en niet alles is verlaten, dus was even goed bekijken welke wel. We hadden hier vaak erg mooi licht. Ik heb er tijdens de bewerking ook voor gekozen om deze serie in zwart / wit te doen…dit vond ik hier zeer goed bij passen. Best nog wel veel dingen vind je daar, zoals vele injectiespuiten en ziekenhuisbedden en looprekken, maar ook “correctie” schoenen ofzo.

In een kamer stonden ook stoelen naast elkaar. Als je daar naar kijkt, zie je de mensen eigenlijk nog gewoon daar nog zitten. Best bizar gevoel…

Op een gegeven moment zag ik ook twee beertjes in een vensterbank liggen…hier MOEST ik ook foto’s van maken. Ik vraag me dan ook vaak af: van wie waren die beertjes, waarom zijn ze ook zo achtergelaten en liggen ze er zo verlaten bij? Iets waar je vaak over na zult denken als je verlaten panden aan het fotograferen bent…

Hieronder heb ik de foto’s neergezet:


Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Lonely little bear

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Verlaten psychiatrisch ziekenhuis

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: