Verwachte films die ik graag wil zien


Verwachte films

Mijn verloofde en ik kijken ontzettend graag films. Elke week kijken we altijd wel een film. De genres waarvan ik echt hou, zijn onder andere fantasie, actie, thriller, horror en komedie. Vandaag geef ik meer informatie over de verwachte films die ik graag wil zien van eind jaar 2014 en het jaar 2015 :).

The Hobbit: The Battle of the Five Armies – 10 december 2014
De finale van The Hobbit Trilogie. Ik ben een echte LOTR fan en moest natuurlijk The Hobbit ook zien. Inmiddels heb ik de eerste twee al gezien en ik kijk enorm uit naar het laatste deel :D.

Verhaal: De dwergen hebben hun koninkrijk heroverd op de draag Smaug, maar ze hebben wel onbedoeld een dodelijke kracht losgelaten in de wereld. Smaug zorgt voor vele slachtoffers onder de inwoners van Lake Town. Ook Sauron komt in beeld, hij stuur namelijk enorme legers met Orcs naar de Lonely Mountain. Hoe gaat dit aflopen?

Bekijk hieronder de trailer:

Kidnapping Freddy Heineken – 26 maart 2015
Wie kent het verhaal van de ontvoering van Freddy Heineken nou niet? Ik heb de film “De Heineken Ontvoering” al gezien maar ik ben ook zeer benieuwd naar deze versie met Anthony Hopkins :D.

Verhaal: In 1984 ontvoeren vier vrienden Freddy Heineken en ze vragen het grootste losgeldbedrag ooit voor de ontvoering van een persoon.

Bekijk hieronder de trailer:

Avengers: Age of Ultron (2015) – 23 april 2015
Ik ben echt dol op de films van Iron Man, Captain America, Thor en Avengers. Ik heb de eerste film van Avengers ook gezien en kan niet wachten op dit nieuwe deel. Wat ik vooral leuk vind dat alle superhelden bij elkaar komen in de films, maar ook dat in verschillende films verwijzingen naar elkaar worden gedaan. Echt top!

Verhaal: Tony Stark probeert met een nieuw programma wereldvrede te bewerkstelligen, maar dan gaan er dingen mis. De machtigste helden, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye moeten voor de Aarde werken. De slechterik Ultron komt op en de Avengers moeten hem weerhouden om zijn gruwelijke plannen uit te voeren.

Bekijk hieronder de trailer:

Assassin’s Creed (2015) – 5 augustus 2015
Ja, ook IK heb het spel Assassin’s Creed gespeeld en JA ik vond het echt wel een leuk en mooi spel. Dus JA, ik ben echt wel benieuwd naar deze film :). Er is helaas nog geen verhaal of trailer hiervan bekend.

Poltergeist (2015) – 20 augustus 2015
Wow, ik wist niet dat ze een remake gingen maken van de Poltergeist film, deze moet ik echt zien!!

Verhaal: Het huis van een familie is bezeten door kwade geesten. De geesten ontvoeren de jongste dochter van het gezin en de familie moet al snel alles op alles zetten om haar te redden.

Er is helaas nog geen trailer hiervan bekend.

Star Wars: The Force Awakens (2015) – 8 december 2015
Ik ben ook een echte Stars Wars fan, ik heb alle films gezien en ik ben ook zeer benieuwd naar de nieuwste film. Er is helaas nog geen verhaal of trailer bekend. Maar zodra dit bekend is, zal ik zeker een update plaatsen.

Dit zijn de verwachte films van 2014 en 2015 die ik graag wil zien, nou ja gewoon MOET zien 🙂 . Natuurlijk zijn er nog wel meer films die ik ga kijken, maar ik zit echt op bovenstaande films te wachten :D.

Welke verwachte film wil jij graag zien? En welke film(s) raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: