Waar word ik blij van tagVandaag is het weer tijd voor een leuke en blije tag :), namelijk de “Waar word ik blij van” tag. Lekker vrolijk, het is weekend, het wordt mooi weer….daar word ik al blij van :).

De tag kwam ik bij Eefje tegen en vond hem zo leuk, ik wou hem echt ook doen. Thnx Eef!

Lees snel verder voor de tag!

Van welke mensen om je heen word je blij?
Ik word super blij van mijn lieve vriend (al langer dan 11,5 jaar samen :)), van mijn ouders en schoonouders, familie en vrienden!

Van welke make-up producten word je blij?
Kan niet zonder mascara!! Echt niet haha, daar word ik blij van. Maar ook mooie kleurtjes nagellak, het liefst mooie felle kleurtjes, roze, rood etc. Love it!!

Van welke film(s) word je blij?
Tegenwoordig kijk ik te weinig films, gisteren weer voor het eerst sinds tijden een film gekeken. The Hobbit (hier komt binnenkort ook een blogartikel over). Ik hou van zulke films…fantasy/ action. Ik ben die hard fan van de Lord of The Rings :). Maar ook horrors boeien me heel erg :).

Van welke muziek word je blij?
Noem me slecht, maar echt mijn playlist zit vol met jaren 80 muziek. Ik hou er van! Maar ook muziek van Bill Withers vind ik prachtig! Die man is master!Pssst…let op de drummer…hij is echt lol!

Van welk eten word je blij?
Pasta!! Lekkerrrrr 🙂

Van welke momenten word je blij?
Bloggen! Fotografie, Heerlijk op de bank zitten met mijn lief en onze kat 🙂 Of afspreken met vrienden. Werken aan leuke projecten naast mijn werk…ja ik heb het nogal druk de laatste tijd. Maar ik word er zeer blij van :).

Van welke hobby word je blij?
Uhh tja…kan je het raden? Haha fotograferen en bloggen!! 🙂


who is taking a picture of who
Yup, dit ben ik :)…Tijdens het fotograferen van verlaten panden :)!

Dit was de tag, ik hoop dat jullie hem leuk vonden :). Neem hem gerust over :).

Oja..morgen komt er geen blogartikel…ik ben namelijk dan de hele dag op pad (PhotoWalk te Drunense Duinen). Zondag komt er natuurlijk wel weer één :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: