Waarom ik enorm uitkijk naar Kerstmis + kerstcadeaus wishlist


Waarom ik enorm uitkijk naar Kerstmis + kerstcadeaus wishlist

Wow, nog iets langer dan een maand en dan is het alweer Kerstmis. Hoe snel gaat de tijd wel niet zeg!
Ik vind Kerstmis altijd een hele leuke tijd, het is zo gezellig, fijne sfeer, heerlijk eten en genieten van elkaar. Vandaag deel ik met jullie een aantal redenen waarom ik enorm uitkijk naar Kerstmis en daarnaast deel ik ook graag mijn kerstcadeaus wishlist 🙂 .

Waarom ik enorm uitkijk naar Kerstmis

1. Hallo, onze zoon!
Duh op nummer 1 staat natuurlijk de geboorte van onze zoon. Ik ben op 20 december uitgerekend en hoe geweldig zou het zijn als onze zoon bij ons zal zijn tijdens deze Kerst. Zijn eerste Kerst!

2. Kerstversiering
Helaas kan er bij ons in de kamer geen kerstboom staan, maar ik vind het heerlijk om onze kamer wel mooi in te richten met andere kerstversiering, zoals kersttakken en lichtjes. Dit doen we meestal rondom de bar en de trap 🙂 . Ik wil ook weer fijne kerstdecoratie maken voor op onze salontafel.

3. Kerstkaarten ophangen
Zelf gaan we dit jaar geen kerstkaarten versturen, in verband met de geboorte van onze zoon. Dan vind ik het gewoon zonde om twee keer een kaart te sturen. Maar ik vind het wel echt heerlijk om kerstkaarten te mogen ontvangen en deze op te hangen. Dit geeft zo’n heerlijk sfeertje! Ik hou ervan!

4. Kerstmarkt en Kerstkoopzondag
Dit jaar hebben we in Leerdam voor het eerst een Kerstkoopzondag! De zaterdag daarvoor is er een Kerstmarkt en zondags zijn de winkels open. Hier heb ik echt zoveel zin in en ik ben dan ook echt zeer benieuwd hiernaar! Ook ben ik benieuwd naar de sfeer in de stad, de kerstverlichting en de kerstversiering!


Haven Leerdam in de sneeuw

5. Hopen op een witte Kerst
Elk jaar hoop ik weer op een witte Kerst. Dat vind ik zo iets magisch hebben! Laten we het hopen dat het dit jaar wel zo zal zijn….

6. Genieten van elkaar en heerlijk eten!
Elk jaar gaan mijn man en ik naar mijn ouders en schoonouders om heerlijk van elkaar te genieten en met elkaar heerlijk te gaan eten. Zoals lekker gourmetten, steengrillen of een heerlijk uitgebreid diner. De sfeer is altijd perfect, muziekje op de achtergrond, praten met elkaar en gewoon genieten! Dit jaar ligt er voor ons een beetje aan hoe dit gaat verlopen. We hebben nog niks in de planning staan, want ja…wanneer zal onze zoon nou geboren worden hihi.

7. Cadeaus of kleinigheidjes
Soms vieren we Kerst met cadeaus of geven we elkaar kleinigheidjes. Ook dit vind ik altijd een fijn moment en super leuk om te doen. Het inkopen doen, het inpakken van de cadeaus en natuurlijk het uitpakken van de gekregen cadeaus. Ik vind het ook leuk ook een wishlist te maken voor Kerst. Hieronder heb ik mijn wishlist met leuke kerstcadeaus neergezet.

Kerstcadeaus wishlist

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op gadgets. Bij Radbag.nl kom ik vaak zeer gave gadgets tegen, super leuke cadeaus voor Kerst. Ik heb er al vaker over gehad, maar 3D printen vind ik echt zeer tof. En deze 3Doodler 2.0 in stiftvorm staat al behoorlijk lang op mijn wishlist. Ik ben hier zo benieuwd naar. Je kan hier zeer gave 3D kunstwerken mee maken. Hoe tof zou het zijn als ik hiermee ook mooie kunstwerken kan maken voor op de babykamer?!

Naast de 3Doodler 2.0 heb ik de Mason Pearson Hair Brush staan. Deze kwam ik eens tegen bij Miss Lipgloss op haar blog. Momenteel gebruik ik een Tangle Teezer en daar ben ik ook zeer tevreden mee. Maar ik ben zo ontzettend benieuwd naar de Mason Pearson Hair Brush. Wat zal deze borstel voor mijn haar doen? Ik zou hem graag eens willen uitproberen.

Mijn blog is mijn bedrijfje en ik ben zoveel mogelijk bezig met mijn blog. Ik lees ook vele boeken over hoe ik mijn blog kan verbeteren. Alle boeken die ik tot nu toe heb gelezen en waar ik ook veel aan heb gehad kan je hier vinden: Blog tips. Nu zag ik dit boek over Google Analytics voorbij komen op internet. Ik gebruik al een behoorlijke tijd Google Analytics, maar zo’n boek is altijd handig om nog meer hier uit te halen.

Twee prachtige nagellakjes van Essie, de Decadent Dish en de Bahama Mama. Ik vind ze beide echt ontzettend mooi, ook zeer mooi voor de feestdagen. Ik ben sowieso wel dol op Essie nagellakjes, de kwaliteit is altijd zo goed en de kleuren zijn altijd super mooi! Ik heb wel een aantal Essie nagellakjes in mijn bezig, maar er mogen nog wel meer bijkomen haha.

De laatste tijd komen deze Nutri6 Facial Oil Capsules vaak voorbij op verschillende blogs. Het zijn intensief voedende capsules voor het gezicht, hals en decolleté. Er zitten zes voedzame oliën in die de huid herstellen en de huid weer zacht, glas en stralend maken. Mijn huid kan dit wel goed gebruiken, ik ben hier dus echt benieuwd naar. En de capsules zien er ook zo cute uit, zijn net kleine kikkervisjes hihi.

En als laatste staat Chanel N°5 L’Eau Eau de Toilette op mijn wishlist. Ik ben zo benieuwd naar deze geur. Een echte Chanel zou ik zeer graag in mijn bezit willen hebben. Dat staat al heel lang op mijn wishlist hehe.

Ik heb echt zoveel zin in Kerstmis. Ik ben ook zo benieuwd wanneer onze zoon wordt geboren. Hopelijk kunnen we hem al in onze armen vasthouden tijdens Kerst.

Kijk jij ook uit naar Kerstmis? En wat staat er bij jou op jouw kerstcadeaus wishlist?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: