We zijn getrouwd!! Ennn ik ben vandaag 30 jaar geworden!!


We zijn getrouwd!!

WOW, WOW, WOW!! Wat een prachtige dag was het gisteren zeg! We hebben echt genoten. Alles liep perfect, we liepen voor op schema, we hadden prachtig weer, alles was echt goed geregeld en we hadden de liefste mensen om ons heen!! Vandaag even een beknopte samenvatting van de dag 🙂 .

Om half 7 zijn mijn vriendinnetje en ik begonnen met mijn haar, make-up en jurk. Mijn ouders, mijn broer en schoonzus en onze vriend kwamen naar ons huis toe.

Rond 10 uur kwam mijn man mij ophalen thuis (hij sliep bij zijn ouders). Owww wow, hij zag er toch zoooo mooi uit! Hij vond mij ook echt prachtig hihi! Hij gaf mij het boeket, wow die was ook echt super mooi. En ja, wij moesten wel even een traantje laten hihihi.

Rond 10:50 uur zijn we getrouwd in het Hofje van Mevrouw van Aerden. De ceremonie was echt zooooo mooi! Daarna zijn er mooie groepsfoto’s gemaakt, en wij zijn daarna echt hele mooie trouwfoto’s gaan maken en de daggasten zijn gaan lunchen. Toen wij terugkwamen van de shoot, zijn we ook nog even wat gaan eten, veel gepraat, al veel cadeaus ontvangen en natuurlijk wat foto’s gemaakt, zoals de foto hierboven 🙂 . Rond een uur of half 5 zijn we heerlijk gaan dineren en daarna zijn we naar de trouwzaal gegaan waar we heerlijke taart hebben gegeten en rond 8 uur feest hebben gevierd. Om 12 uur ’s nachts werd er happy birthday gedraaid, want ik werd (vandaag dus) 30 jaar, hihihih.

Het was echt een top dag!!! We hebben heerlijk genoten van alles en iedereen.

Binnenkort zal er nog een uitgebreid verslag komen met allerlei foto’s van onze dag die onze vriend Menno (de fotograaf) heeft gemaakt. 😀 😀

Vandaag gaan we heerlijk rustig aan doen en lekker genieten van elkaar. Ik ben vandaag jarig, maar we doen er verder niks aan, aangezien het grote feest al geweest is hihi.

Ik wil jullie ook graag allemaal bedanken voor leuke reacties en felicitaties gisteren en vandaag!! 😀

De komende week zal er niet veel artikelen of bijna geen artikelen online komen ivm onze honeymoon. Hier vertel ik na Pinksteren meer over hihi.

Yessss , we zijn getrouwd!!!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: