WiFi Map Pro app – WiFi Spots opzoeken


WiFi Map Pro app - WiFi Spots opzoeken

Veel mensen kunnen echt niet meer zonder internet met hun smartphones. Overal waar we naar toe gaan of zijn, willen we het liefst goed kunnen internetten. Even wat opzoeken op internet, of gewoon even Social Media checken en kijken wat je familie en vrienden doen en natuurlijk zelf ook even een statusupdate plaatsen. Tegenwoordig zijn providers helaas best streng qua internetverbruik, bijvoorbeeld 1GB normaal snelheid internet en als je dat verbruikt hebt, dan wordt je snelheid verlaagd. Maar als je veel onderweg bent, dan verbruik je dus ook best veel. Dan is het handig als je toch gebruik kan maken van bepaalde WiFi Spots. Met de handige app WiFi Map Pro, kan je alle WiFi Spots in de buurt bekijken. Je ziet gelijk of het een open WiFi Spot is en zo niet, dan kan je bekijken of er een wachtwoord bekend is. Zo kan je vaak altijd even snel op internet komen zonder je internet op je smartphone te gebruiken.


WiFi Map Pro app - WiFi Spots opzoeken

Zodra je de app opent, krijg je een map te zien met de plek waar jij je zich bevindt. Dan zie je overal op de map de plekken aangegeven waar WiFi spots zijn. En onderin zie je dan de lijst met de namen van de plekken.


WiFi Map Pro app - WiFi Spots opzoeken

Als je dan een WiFi Spot aanklikt, dan zie je of er wel of een wachtwoord nodig is. Zoals bovenstaande heeft geen wachtwoord nodig en kan je dus gelijk op het WiFi netwerk.


WiFi Map Pro app - WiFi Spots opzoeken

Op bovenstaande plaatje zie je een WiFi Spot dat wel een wachtwoord nodig heeft en je ziet dan ook vaak gelijk wat het wachtwoord moet zijn.


WiFi Map Pro app - WiFi Spots opzoeken

Het kan ook zijn dat het niet bekend is wat het wachtwoord is. Maar weet jij toevallig wel het wachtwoord, dan kan je deze delen met anderen en het aanpassen in de app.


WiFi Map Pro app - WiFi Spots opzoeken

Je kan dus nu naar de plek toe gaan waar ze een WiFi Spot hebben. Je moet natuurlijk wel in de buurt zijn, wil je genoeg internetbereik hebben om er gebruik van te kunnen maken.

Het handige is ook nog dat het een offline app is, dus je hoeft geen internet te hebben om de WiFi Spots te kunnen zien. De app kan je ook in het buitenland gebruiken, want de app ontzettend veel WiFi Spots wereldwijd beschikbaar. Hoe handig!! Dus als je lekker op vakantie bent, kan je ook nog eens lekker genieten van internet als je gebruik maakt van deze app, zonder extra kosten op je smartphone!

Ik vind het een zeer handige app. Als ik ergens internet wil hebben en ik wil niet dat mijn internetverbruik op mijn smartphone snel op gaat of ik wil gebruik maken van mijn tablet, dan kan ik altijd even snel kijken in deze app of er ergens een WiFi Spot is waar ik gebruik van kan maken :).

De app is echter niet gratis en niet voor elke device beschikbaar. Je kan hem gebruiken voor de iPhone, iPad en iPod Touch en kost rond de € 4.49. Meer info en download klik hier.

Gebruik jij veel internet op jouw smartphone? En zou jij gebruik maken van zo’n WiFi Spots app?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: