Winactie – Win 50 Euro shoptegoed voor Valentijnsdag sieraden bij KAYA sieraden!


Winactie - Win 50 Euro shoptegoed voor Valentijnsdag sieraden bij KAYA sieraden!

Nog een aantal weken en dan is het alweer Valentijn. Een mooie dag om stil te staan bij de liefde en vriendschap. Het is natuurlijk erg leuk om die dag iets aan je geliefde of vriendin, zus, moeder etc. te geven. Ik heb dan ook een super leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk in samenwerking met KAYA sieraden shoptegoed van 50 Euro weggeven die je kan gebruiken om iets leuks te kopen voor Valentijn of een andere gelegenheid! Vandaag vertel ik iets over KAYA sieraden en wat je moet doen om kans te maken op die shoptegoed van 50 Euro!

KAYA Sieraden, opgericht door Tanja, is een prachtige webshop met allerlei ontzettend mooie sieraden van zeer goede kwaliteit. De dochter van Tanja, genaamd Kaya, wilde hetzelfde sieraad als haar mama, zodat iedereen kan zien dat ze bij elkaar horen. Echter kon Tanja nergens zo’n sieraden set vinden. Om haar droom waar te maken, is Tanja haar eigen sieradenbedrijf begonnen voor moeders met dochters, zo heeft ze bijvoorbeeld super mooie kindersieraden en mama sieraden. Daarnaast heeft ze ook gewone sieraden voor de dames en voor bijvoorbeeld je beste vriendin, of bruidsmeisjes en bruiden en veel meer! Er is zoveel keuze en de sieraden zijn echt prachtig!

Wat ik echt ontzettend mooi vind, is dat haar bedrijf ook wat teruggeeft aan kansarme kinderen. Tanja is namelijk in contact gekomen met Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Per sieraad dat verkocht wordt, doneert Tanja een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Dit vind ik echt geweldig van haar dat ze dit doet!

Nu kan jij een shoptegoed van 50 Euro winnen voor Valentijnsdag bij KAYA sieraden, zodat je een super mooie valentijn cadeau kan kopen. Als je op de link klinkt, dan kan je zien wat je zoal allemaal kan kopen ♥. De shoptegoed kan je overigens gebruiken voor andere sieraden in de webshop. Hieronder heb ik neergezet wat je allemaal moet doen om kans te maken op de shoptegoed van 50 Euro!

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Like de Facebook pagina van KAYA sieraden
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op 50 Euro shoptegoed voor KAYA sieraden via @Sentinelli Info: http://www.sentinelli.nl/winactie-win-50-euro-shoptegoed-voor-valantijnsdag-sieraden-bij-kaya-sieraden #winactie #winnen #kayasieraden”

De winactie loopt van 25 januari 2016 tot en met 7 februari 2016. Op 8 februari 2016 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: