Winactie – Win de Eenvoudig Leven Agenda 2020!

Eenvoudig Leven Agenda 2020

Een aantal weken geleden schreef ik een artikel over de Eenvoudig Leven Agenda 2020. De agenda helpt je echt om structuur te krijgen en ook om je eigen koers te volgen in een wereld vol indrukken. De agenda straalt rust uit en het is zeer overzichtelijk. Het is echt een zeer handige agenda die ik echt aanraad! En nu kan je deze geweldige agenda ook winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Eenvoudig Leven Agenda 2020

Eenvoudig Leven Agenda 2020

Eenvoudig Leven Agenda 2020

In samenwerking met Nynke Valk (de schrijver van de agenda) mag ik een agenda weggeven door middel van een winactie! Om kans te maken zal je aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Wat je moet doen, heb ik hieronder neergezet!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest
– Laat een reactie achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op de Eenvoudig Leven Agenda 2020″ via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-de-eenvoudig-leven-agenda-2020”

De winactie loopt van 19 november 2019 tot en met 10 december 2019. Op 11 december 2019 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 .

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: