Winactie – Win een prachtig douchesetje t.w.v. 75 Euro bij Badkamer & Woonstyling van der Klip!

Winactie - Win een prachtig douchesetje t.w.v. 75 Euro!

Bij een bedrijf bij ons in Leerdam is er nu een super gave winactie. Je kan namelijk een prachtig douchesetje t.w.v. 75 Euro winnen bij Badkamer & Woonstyling van der Klip! Ik wilde dit graag met jullie delen. In dit artikel vertel ik hoe je kans kunt maken op het douchesetje!

Droombadkamer bij Badkamer & Woonstyling van der Klip
Een nieuwe droombadkamer zorgt voor een nieuwe beleving. Een badkamer is namelijk een verlenging van jouw interieur en sfeer wordt steeds belangrijker in een badkamer. Badkamer & Woonstyling van der Klip denkt graag met jouw mee en maakt zelfs een ontwerp van jouw droombadkamer!

Winactie
Nu hebben zij ook een geweldige winactie op hun facebook staan. Je kan namelijk bovenstaand douchesetje t.w.v. 75 Euro winnen! Dit douchesetje bevat een super luxe Bluetooth speaker, een top Douche reiniger en zeer handige Raamwisser.

Wat moet je doen om kans te maken?
Ga naar het facebook bericht van de winactie van Badkamer & Woonstyling van der Klip. LIKE & DEEL dan het bericht en REAGEER onder het bericht om kans te maken op dit geweldig douchesetje. Graag horen zij dan van jou WAAROM jij dit douchesetje wilt winnen.

Zij zullen dan een winnaar kiezen zodra het bericht 500 likes heeft gekregen en de winnaar zal gekozen worden uit de leukste en origineelste reacties.

Doe jij ook mee met de winactie??? Klik hier om mee te doen en kans te maken op het douchesetje t.w.v. 75 Euro.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: