Winactie – Win een heerlijk beautypakket met o.a. Therme en Kneipp


Winactie - Win een heerlijk beautypakket met o.a. Therme en Kneipp

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat weer een nieuwe winactie in en je kan hiermee een heerlijk beautypakket met o.a. Therme en Kneipp winnen. Hieronder de inhoud van het pakketje en wat je moet doen om kans te maken op dit prachtige pakket. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Inhoud:
– Therme Zen White Lotus Energizing Body Mist
– Therme Zen White Lotus Body Butter
– Kneipp creme douche amandelmelk – amandelolie
– Roze puff

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een heerlijk beautypakket met Therme en Kneipp via @Sentinelli Info: http://www.sentinelli.nl/winactie-win-heerlijk-beautypakket-o-a-therme-en-kneipp #winactie #winnen #Therme #Kneipp”

De winactie loopt van 12 april 2016 tot en met 11 mei 2016. Op 12 mei 2016 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: