World of Dino’s Jaarbeurs Utrecht 2024

World of Dino's Jaarbeurs Utrecht 2024

Afgelopen weekend zijn we naar World of Dino’s in Jaarbeurs Utrecht geweest. Wegens succes was het nog een weekend verlengd en daar hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s zien hoe het eruit zag. Kijk dus snel verder!

Filmpje

Foto’s

World of Dino's Jaarbeurs Utrecht 2024-20

World of Dino's Jaarbeurs Utrecht 2024

We vonden World of Dino’s echt super leuk. Ik denk dat je rond 2 uur a 2,5 uur wel alles gezien hebt. Er zijn veel bewegende dino’s te zien en ook krijg je veel informatie te lezen op de borden. Voor de kinderen is er ook een speurtocht te doen. Aan het eind heb je een gedeelte waar je ook met skelters kan racen, op een bewegende dino kunt zitten, kan midget golven, voetballen, in een zandbak spelen en ook lekker kan eten en drinken. Het is echter niet goedkoop vind ik, wij waren 41 euro kwijt voor alleen entree en dan de rest nog. Maar het was wel een zeer toffe dag. Ook kan je aan het eind nog wat leuke spullen kopen in de shop, Thomas heeft bijvoorbeeld een fossielen kit gekregen, waar hij echte fossielen eruit kon halen, super tof!

Heb je World of Dino’s gemist, maar wil je er wel graag naar toe? Vanaf zaterdag 6 april tot 30 juni zetten dino’s het plezantste land op stelten, de dino’s zijn dan namelijk te zien in Bobbejaanland !

Ben jij wel eens naar World of Dino’s geweest? Of zou je daar een keer naar toe willen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: