Zeelandbrug in de mist en strand Vlissingen

Zeelandbrug in de mist en strand Vlissingen

Afgelopen zondag zijn we met een aantal fotografie vrienden van ons op pad geweest om te gaan fotograferen. We zijn eerst naar de Zeelandbrug geweest en daarna zijn we naar het strand in Vlissingen geweest. In dit artikel laat ik mijn foto’s zien van de Zeelandbrug en het strand in Vlissingen.

We stonden echt al zeer vroeg op afgelopen zondag, namelijk om 03.45 uur, phoe! Het was alweer lang geleden dat ik zo vroeg ben opgestaan, moest er echt weer even aan wennen. En Thomas heeft die nacht ook bij zijn opa en oma gelogeerd.

Het is voor ons ongeveer anderhalf uur rijden naar de Zeelandbrug. We waren wel aan de vroege kant daar aangekomen, dus besloten we om in de auto nog even een beetje te gaan dutten. Al snel kwamen de rest van onze fotografie vrienden ook aan.

Het was enorm mistig en hierdoor konden we zeer mooie en unieke foto’s van de Zeelandbrug maken. De Zeelandbrug verdwijnt namelijk helemaal in de mist, echt super tof!

Zeelandbrug in de mist en strand Vlissingen

Toen het wat lichter begon te worden, was er nog steeds mist, maar de wolken begonnen open te breken. Ook dit gaf weer een prachtig effect!

Wat er hierna gebeurde, vertel ik in mijn volgende “Mijn leven in foto’s” haha! Iets met vallen, zeiknat worden, een gekneusde vinger en zere pols….au! Maar dat verhaal vertel ik dus later!

Zeelandbrug in de mist en strand Vlissingen

Na de Zeelandbrug zijn we naar het strand in Vlissingen geweest. Met ND-filters (6-stops en 10 stops) konden we hele mooie lange sluitertijd foto’s maken. Zoals hierboven met de stenen op het strand, echt een tof effect geeft dit!

Zeelandbrug in de mist en strand Vlissingen

Ook heb je hier hele mooie rijen paaltjes staan waar ik ook weer een lange sluitertijd foto van heb genomen. Ook zie je dat ik twee keer een panorama foto heb gemaakt, dit omdat het een mooier effect geeft met de brug en de paaltjes. Ik ben zeer tevreden met de foto’s! En ik ben ook echt blij dat ik na mijn val toch ben doorgegaan. Het was een zeer gezellig dag en we hebben echte toffe foto’s kunnen maken!

Ben jij wel eens bij de Zeelandbrug of in Vlissingen geweest? En welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: