Walkthrough – Community-Evenement (Tropische Romance Eiland)


Walkthrough: Community-Event Tropische Romance Eiland

Tropische Romance Eiland

Bouw het Tropische Romance Eiland door tropisch fruit te verzamelen! Plaats fruitbomen via het tabblad ‘Evenementspullen’ van de Woonwinkel en verzamelen genoeg fruit om nieuwe locaties op het eiland te ontgrendelen!

Opdracht 1:


Tropische Romance Eiland

Ga naar de woonwinkel en kies het tabblad “Evenementspullen. Selecteer een bananenboom en plaats hem ergens op een kavel.


Tropische Romance Eiland

Tropische Romance Eiland

Opdracht 2:


image

Boven een boom hangt nu een wolkje. Klik erop en kies de optie “Bananen verzamelen”. Zodra het verzamelen klaar is, druk je op het bananenicoontje boven je Sim.
Tijd: 7 sec


image

image

image

image

image

Opdracht 3:


image

Ga naar de stadskaart en druk op het bouwicoontje om de zeetochtboot te bouwen.


image

image

image

image

image

Opdracht 4:


image

Ga nu naar jouw bananenboom om nog meer bananen te verzamelen. Je kan nu ook meer bananenbomen plaatsen, zodat je meerdere Sims tegelijk kan laten verzamelen.


image

image

Opdracht 5:


image

Ga naar de woonwinkel en plaats een muntbloemperkje. Druk hierop en kies de optie “Draaibloem”.


image

image

image

Opdracht 7:


image

Laat jouw Sims bananen verzamelen.


image

Je moet nu zoveel mogelijk fruit verzamelen om zoveel mogelijk te kunnen bouwen op het Tropische Romance Eiland. Op een gegeven moment is het evenement weg en heb je nog 7 dagen de tijd om de gebouwen te bouwen met het fruit wat je nog hebt. Je kan dan niet meer fruit verzamelen en zal je nog extra SP er bij moeten leggen om de gebouwen te kunnen bouwen op het Tropische Romance Eiland. En dit is niet goedkoop. Probeer dus zoveel mogelijk fruit te verzamelen!

Vragen over deze missie of The Sims Freeplay in het algemeen kunnen hier geplaatst worden: The Sims Freeplay – Vragen en Antwoorden & Tips en Tricks