Contact

Heb je een vraag of een opmerking of gewoon zomaar een berichtje, dan kan je me altijd een mailtje sturen. Vul hieronder het formuliertje in en ik zal dan zo spoedig mogelijk een antwoord terugsturen.

Zakelijk (Persproducten / Persinformatie / Webshops / Winacties)
Ik vind het erg leuk om persinformatie te ontvangen. Heb je een perslijst en wil je mij op de perslijst zetten, dan is dit natuurlijk mogelijk. Mijn e-mailadres staat onderaan deze pagina.

Ook vind ik het erg leuk om producten te ontvangen en te testen om hierover een review te schrijven. Ik ben hier erg eerlijk en oprecht in. Je kunt mij altijd een (pers)product opsturen naar onderstaand adres, natuurlijk kan je ook altijd mij hierover mailen via onderstaand contact formulier.

Ook vind ik het erg leuk om te weten of er nieuwe webshops zijn. Hier zou ik ook een review over kunnen schrijven. Op mijn blog worden ook winacties georganiseerd. Wil je samen met mij een winactie organiseren, dan is dit zeker mogelijk.

Dus ben je van een (PR-)bedrijf of webshop, dan kan je met mij contact opnemen hierover. Ook kan je mij mailen voor advertentiemogelijkheden, het plaatsen van artikelen of het plaatsen van links in artikelen.

Verlaten locaties
Vragen over verlaten locaties worden niet beantwoord! Meer informatie over het fotograferen van verlaten panden kan je hier vinden: Alles over het fotograferen van verlaten panden.

Vragen over The Sims Freeplay?
Vragen over The Sims Freeplay kunnen hier gesteld worden: The Sims Freeplay – vragen & antwoorden – Tips & Tricks. Ze worden dus niet per mail beantwoord!

Adres:
Miss Sentinelli
Astrid van Vrouwerf – Boers
Noordwal 17
4141 BL Leerdam

T: 06 412 378 86
KvK nr: 66570522
E-mail: info@sentinelli.nl

Mediakit:
Een mediakit met statistieken, mogelijkheden en meer over mijn blog kan aangevraagd worden via onderstaand formulier of via het e-mailadres hierboven. Een mediakit wordt aan het begin van elke maand aangepast.

Virtual Assistant
Naast lifestyle blogger ben ik ook Virtual Assistant. Een Virtual Assistant of Virtuele Assistent (VA) is een persoonlijke assistent die vanuit haar eigen thuiskantoor werkt voor de opdrachtgever. Hiermee ondersteunt een Virtual Assistant de opdrachtgever en neemt werk uit handen, zodat de opdrachtgever het echte werk kan doen waar degene goed in is. Via telefoon en/of e-mail wordt er contact onderhouden. Je kunt mij als persoonlijke Virtual Assistant al inhuren voor een paar uur per week. Wat ik voor jou kan betekenen als Virtual Assitant, kan je hier lezen: Uw Virtual Assistant. Heb jij een Virtual Assitant nodig? Je kan altijd een mailtje sturen via onderstaand contact formulier voor meer informatie en eventueel een vrijblijvend gesprek.

Meest gestelde vragen
Mocht je een vraag hebben, dan kan je ook eerst naar de meest gestelde vragen gaan om te kijken of jouw vraag er tussen staat. Staat jouw vraag er niet tussen, dan kan je mij een mail sturen met jouw vraag via onderstaand formuliertje.

[contact-form to=”misssentinelli@gmail.com” subject=”Contact”][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Website” type=”url”][contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]