De meest gestelde vragen


De meest gestelde vragen

Ik krijg ontzettend vaak vragen via mijn mail, Facebook, Twitter en hier op mijn blog. Ik heb dan ook deze pagina opgezet met de meest gesteld vragen. Bij elke vraag heb ik dan ook mijn antwoord erbij gezet.

Hoe kom je aan de naam van je blog?
Miss Sentinelli is eigenlijk een nickname die ik al vanaf mijn 16e heb. Vroeger had je de serie “The Sentinel” op televisie en daar keek ik erg graag naar. Ik kwam toen op internet bij een chat en ik had een nickname nodig. Sentinel bestond al en ik koos er toen voor om er “Sentinelli” van te maken en later is dit “Miss Sentinelli” geworden. Ik ben dit jaar getrouwd, dus eigenlijk klopt de Miss niet meer, maar ik hou deze nickname wel, aangezien ik het al jaren heb.

Welke camera en lenzen gebruik je?
Ik gebruik een Nikon D800 full frame camera met verschillende lezen, zoals een 50mm en 16-28mm. Vooral de 50mm gebruik ik voor product fotografie.

Waarmee bewerk jij je foto’s?
Ik bewerk mijn foto’s met Adobe Lightroom en heel af en toe met PhotoShop. Maar grotendeels met Lightroom.

Kan ik ook een foto van jou kopen?
Ja hoor natuurlijk! Stuur mij een mail via het contactformulier en dan kunnen we dit bespreken.

Hoe verdien jij geld met jouw blog?
Ik verdien geld door Google Adsense, dit zijn banners op mijn blog. Maar ook door samenwerkingen met bedrijven door middel van advertorial. Dit zijn vooral betaalde blogposts.

Ik ben geïnteresseerd in verlaten locaties. Kan je mij een aantal adressen geven?
Nee, ik geef nooit adressen van verlaten locaties vrij. Ook worden vragen over verlaten locaties verder niet beantwoord. Dit is ter bescherming van de locaties tegen dieven, vandalen etc. Al deze locaties worden zelf opgezocht en wij willen dat deze locaties beschermd blijven.

Ik heb ook PDS, heb jij toevallig tips en/of meer informatie voor mij?
Ik heb een aparte pagina opgezet met meer informatie over PDS, hier kan je verschillende tips lezen, maar ook mijn ervaringen en algemene informatie.

Wil je mijn blog ook volgen?
Ik volg graag nieuwe en leuke blogs. Eens per maand heb ik op mijn blog een “Spam je blog” artikel. Hier kan je dan jouw blog in kwijt. Ik bekijk ook alle blogs en mocht deze mij interesseren, dan zal ik de blog ook gaan volgen.

Kan ik ook producten naar je toesturen voor een review?
Natuurlijk! Stuur mij een mail via het contactformulier en dan kunnen we dit bespreken. Ik ben altijd eerlijk in mijn reviews, dit kan positief of negatief zijn. Ik vind het belangrijk om eerlijk tegen mijn bezoekers te zijn.

Wil je ook met mijn website een linkruil doen?
Helaas doe ik niet aan linkruils.

Ik heb mezelf ingeschreven op jouw blog zodat ik altijd een mail krijg als er een reactie is. Maar nu wil ik mezelf graag uitschrijven. Hoe doe ik dit?
Je kan jezelf uitschrijven via deze link: https://subscribe.wordpress.com. Vul dan je emailadres in en je krijgt een link toegestuurd per mail waar je al je “inschrijvingen” kan beheren. Klik dan op de link en je ziet een lijstje met sites, comments etc waar je je voor hebt ingeschreven. Nu kan je jezelf uitschrijven.

Kan ik ook adverteren op jouw blog?
Ja hoor. Voor advertentiemogelijkheden kan je mij altijd een mailtje sturen via het contactformulier.

Mocht jouw vraag er niet tussen zitten, je kan mij natuurlijk altijd een mailtje sturen via het contactformulier.