Over mij en mijn blog (Lifestyle Blogger en Virtual Assistant)


Over mij en mijn blog (Lifestyle Blogger en Virtual Assistant)

Over mij

Ik ben Astrid, een vrouw van 32 jaar oud, getrouwd met de allerliefste (Hans van Vrouwerf) en moeder van Thomas (1 jaar). Eigenlijk ben ik dus helemaal geen ‘Miss’ meer maar een ‘Mrs’, maar ‘Miss Sentinelli’ is een nickname die ik al vanaf mijn 16e heb en deze zal dus ook blijven bestaan 🙂 . We wonen inmiddels alweer bijna 9 jaar in Leerdam met onze kat genaamd “Link”, ja van Zelda 😉 .

Ik heb eerst een MBO opleiding Toerisme gedaan in Zwolle en daarna HBO Informatica. Ja, dat is inderdaad totaal iets anders haha. Ik kwam erachter dat ik meer met informatica wilde doen en besloot om toch die kant op te gaan. Mijn stage en afstuderen heb ik gedaan in Rotterdam bij een serious gaming bedrijf in Rotterdam en heb ik ook bijna 8 jaar gewerkt.

Bloggen en fotograferen zijn de dingen die ik ernorm graag doe naast mijn baan. Mijn man is fotograaf als beroep en ik fotografeer graag als hobby. Mijn man en ik exposeren jaarlijks op de Leerdamse Kunstvierdaagse met onze fotografie werken. Deze is elk jaar eind oktober / begin november voor een aantal dagen. Er zijn vele verschillende soorten kunstwerken te bewonderen tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse, denk bijvoorbeeld aan schilderijen, beeldsculpturen, fotografie en meer!

Mijn fotografie werk is daarnaast ook te bewonderen via mijn portfolio, hier heb ik al mijn mooiste fotografie werken neergezet. Mijn man zijn fotografie werken zijn hier te beworden: Hans van Vrouwerf. Als onze werken zijn ook te koop. Mocht je meer informatie daarover willen, dan kan je altijd ons een mailtje sturen via het contact formulier.

Mijn man en ik zijn ook echte Apple fans en hebben eigenlijk alleen maar Apple producten in huis, zoals een Macbook Pro, Macbook, iPad 2, 2 x een iPhone 7 en Apple Airport. Ik ben gek op deze gadgets en hier schrijf ik ook vaak over op mijn blog. Daarnaast ben ik ook dol op gamen, ik speel graag The Sims Freeplay en we hebben ook een Playstation 4.

Lifestyle Blogger

Sinds 1 augustus 2016 is mijn blog mijn bedrijfje waar ik enorm trots op ben. Ik ben een lifestyle blogger en op mijn blog kan je volgende onderwerpen verwachten: Beauty, Lifestyle, Fotografie, Fashion en allerlei persoonlijke artikelen.

Er komen bijvoorbeeld verschillende reviews online van producten die ik zelf heb gekocht of heb ontvangen van bedrijven, dit kunnen beauty producten zijn, gadgets, fashion items en meer. Ik schrijf ook bijvoorbeeld over verschillende films en series die we gezien hebben, gadgets die ik gebruik en games die ik graag speel. Ook deel ik graag blogtips met andere bloggers of mensen die willen beginnen met bloggen. Ik vind het fijn als ik andere mensen hiermee kan helpen. Maandelijks zullen er verschillende blogtips voorbij komen op mijn blog. Ook DIY-projecten waar ik mee bezig ben komen voorbij. Knutselen doe ik graag en ik maak graag zelf dingen in elkaar, van mooie creaties tot handige items.

Daarnaast deel ik graag mijn fotografie met mijn lezers. Vooral het fotograferen van verlaten panden doe ik graag. Ik heb dan ook ontzettend veel verlaten gebouwen gefotografeerd en hier een aparte pagina van gemaakt. Dit kan je hier vinden: alles over het fotograferen van verlaten panden.

Om mijn blog ook wat persoonlijker te maken, schrijf ik ook persoonlijke artikelen. Die kunnen bijvoorbeeld over mijn PDS of over wat ik de afgelopen weken heb beleefd en meer!

Op mijn blog komen dus behoorlijk wat verschillende onderwerpen voorbij. Dit zijn allerlei onderwerpen die mij enorm interesseren en waar ik graag over schrijf. Om anderen te inspireren, te helpen en mijn ervaringen en meningen te delen met anderen.

Virtual Assistant

Naast lifestyle blogger ben ik ook Virtual Assistant. Een Virtual Assistant of Virtuele Assistent (VA) is een persoonlijke assistent die vanuit haar eigen thuiskantoor werkt voor de opdrachtgever. Hiermee ondersteunt een Virtual Assistant de opdrachtgever en neemt werk uit handen, zodat de opdrachtgever het echte werk kan doen waar degene goed in is. Via telefoon en/of e-mail wordt er contact onderhouden. Je kunt mij als persoonlijke Virtual Assistant al inhuren voor een paar uur per week. Wat ik voor jou kan betekenen als Virtual Assitant, kan je hier lezen: Uw Virtual Assistant. Heb jij een Virtual Assitant nodig? Je kan altijd een mailtje sturen via het contact formulier voor meer informatie en eventueel een vrijblijvend gesprek.

Nu weet je inmiddels veel over mij en mijn blog. Er is veel te lezen, dus ik zou zeggen: “Geniet van mijn blog verhalen en laat vooral een leuke reactie achter 🙂 “!

Liefs,

Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn en Pinterest.