Over mij en mijn blog (Lifestyle Blogger en Virtual Assistant)

Over mij en mijn blog (Lifestyle Blogger en Virtual Assistant)

Over mij

Ik ben Astrid, een vrouw van 35 jaar oud, getrouwd met de allerliefste (Hans van Vrouwerf) en moeder van Thomas (2,5 jaar). Eigenlijk ben ik dus helemaal geen ‘Miss’ meer maar een ‘Mrs’, maar ‘Miss Sentinelli’ is een nickname die ik al vanaf mijn 16e heb en deze zal dus ook blijven bestaan 🙂 . We wonen inmiddels alweer 11 jaar in Leerdam met onze kat genaamd “Link”, ja van Zelda 😉 .

Ik heb eerst een MBO opleiding Toerisme gedaan in Zwolle en daarna HBO Informatica. Ja, dat is inderdaad totaal iets anders haha. Ik kwam erachter dat ik meer met informatica wilde doen en besloot om toch die kant op te gaan. Mijn stage en afstuderen heb ik gedaan in Rotterdam bij een serious gaming bedrijf in Rotterdam en daar heb ik ook bijna 8 jaar gewerkt.

Bloggen en fotograferen zijn de dingen die ik ernorm graag doe. Mijn man is fotograaf als beroep en ik fotografeer graag als hobby. Mijn fotografie werk is te bewonderen via mijn portfolio, hier heb ik al mijn mooiste fotografie werken neergezet. Mijn man zijn fotografie werken zijn hier te beworden: Hans van Vrouwerf. Als onze werken zijn ook te koop. Mocht je meer informatie daarover willen, dan kan je altijd ons een mailtje sturen via het contact formulier.

Mijn man en ik zijn ook echte Apple fans en hebben eigenlijk alleen maar Apple producten in huis, zoals een Macbook Pro, Macbook, 2 x een iPhone XS en een Apple Airport. Ik ben gek op deze gadgets en hier schrijf ik ook vaak over op mijn blog.

Lifestyle Blogger – Gestructureerd & Gelukkig Leven Blog

Sinds 1 augustus 2016 is mijn blog mijn bedrijf waar ik enorm trots op ben. Ik ben een lifestyle blogger en mijn blog gaat over een gestructureerd en gelukkig leven. Er komen vele verschillende onderwerpen voorbij, zoals lifestyle, plannen en productiviteit, financiën, fotografie, blog tips en persoonlijke items.

Ik werk ook enorm graag aan doelen, zodat ik een leven kan hebben waar ik echt van hou. Een zeer groot doel en droom voor mij was, dat ik kon stoppen met mijn parttime baan en dat ik volledig voor mezelf verder kon gaan. De afgelopen jaren heb ik dus ook enorm hard aan mijn droom gewerkt. Ik heb verschillende doelen opgesteld en hier ook keihard aan gewerkt. In de avonduren, tijdens mijn treinrit naar mijn werk, zodra Thomas op bed lag en natuurlijk ook in het weekend! Elk moment dat ik kon pakken om aan mijn doelen te kunnen werken, heb ik ook gepakt zodat ik kleine stapjes in de juiste richting aan het zetten was. Het maakt niet uit hoe snel of langzaam het gaat om aan je droom en doelen te werken, als je maar in de juiste richting werkt!

Op mijn verjaardag, 16 mei 2019, is mijn droom dan ook uitgekomen! Ik kon gaan stoppen met mijn parttime baan en volledig voor mezelf verder gaan. Door doelen op te stellen en deze ook uit te werken, zorg je ervoor dat je echt gefocust blijft op wat JIJ wil en dat je hierdoor ook jouw doelen kunt bereiken.

Nieuwsbrief en freebies

Wil jij nou meer tips en ervaringen ontvangen over een gestructureerd en gelukkig leven? Elke week stuur ik een nieuwsbrief met verschillende tips en ervaringen. Daarnaast krijg je direct toegang tot wel liefst meer dan 50 handige en leuke freebies die je kunt downloaden. Dit kunnen checklists, templates, werkboeken, ideeënlijsten en meer zijn! Met als onderwerpen: Blog & Virtual Assistant tips, Plannen & Productiviteit, Financiën, Fotografie en Lifestyle.

Schrijf je ook in voor mijn nieuwsbrief en krijg direct toegang tot alle freebies:
Ben je al ingeschreven? Ga dan naar de download pagina om de freebies te downloaden.

Ebook Gestructureerd Leven

Ik vind het erg belangrijk om aan doelen te werken en een gestructureerd leven te hebben. Daarom heb ik ook een ebook geschreven over een gestructureerd leven. Ik merkte namelijk dat er meer mensen zijn die het lastig vinden om doelen op te stellen en te bereiken. Om structuur in hun leven te hebben en ook om prioriteiten te kunnen stellen. Een beschrijving van mijn ebook lees je hieronder:

Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op social media te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Ben jij ook toe aan meer structuur in jouw leven? Koop dat mijn ebook hier:
Ebook “Gestructureerd Leven”.

Bereik één groot doel in één kwartaal challenge (GRATIS)!

Vind je het lastig om doelen op te stellen en te bereiken? Doe dan mee met de GRATIS “Bereik één groot doel in één kwartaal” Challenge!

Je ontvangt voor 10 dagen lang elke dag één mailtje met daarin tips en een opdracht. Daarna ontvang je van mij elke twee weken een mail met een herinnering over de challenge en dat je ook daadwerkelijk met de challenge bezig gaat zijn. In deze mails ontvang je ook extra tips en behandel ik vragen van lezers. Er is ook een besloten facebook groep gemaakt, waar je kunt jouw opdrachten en ervaringen kunt delen, maar ook jouw vragen kwijt kunt.

Doe ook mee met de challenge:
Bereik één groot doel in een kwartaal challenge (GRATIS)

Virtual Assistant

Naast lifestyle blogger ben ik ook Virtual Assistant. Een Virtual Assistant of Virtuele Assistent (VA) is een persoonlijke assistent die vanuit haar eigen thuiskantoor werkt voor de opdrachtgever. Hiermee ondersteunt een Virtual Assistant de opdrachtgever en neemt werk uit handen, zodat de opdrachtgever het echte werk kan doen waar degene goed in is. Via telefoon en/of e-mail wordt er contact onderhouden. Je kunt mij als persoonlijke Virtual Assistant al inhuren voor een paar uur per week. Wat ik voor jou kan betekenen als Virtual Assitant, kan je hier lezen: Uw Virtual Assistant. Heb jij een Virtual Assitant nodig? Je kan altijd een mailtje sturen via het contact formulier voor meer informatie en eventueel een vrijblijvend gesprek.

Nu weet je inmiddels veel over mij en mijn blog. Er is veel te lezen, dus ik zou zeggen: “Geniet van mijn blog verhalen en laat vooral een leuke reactie achter 🙂 “!

Liefs,

Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Youtube enPinterest.