Ebook Gestructureerd Leven

Ebook Gestructureerd leven
Ebook “Gestructureerd Leven” – Breng weer structuur in jouw “drukke” leven!

Prijs: 12,50 6,25


Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op social media te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Je krijgt mijn ebook in jouw mailbox na betaling en daarnaast ontvang je ook een aantal templates van de opdrachten, zodat je het vaker kan uitprinten en ook kan veranderen naar jouw eigen wensen.

Gestructureerd Leven - Inhoudsopgave

Hieronder heb ik nog een aantal foto’s van mijn ebook geplaatst (op papier). Klik op de foto’s om deze in het groot te bekijken.

Gestructureerd Leven - Werkboek doelen opstellen

Gestructureerd Leven - Bullet Journal

Gestructureerd Leven - Grote takenlijst

Gestructureerd Leven - Structuur in het huishouden

Koop mijn ebook “Gestructureerd leven” via iDEAL, PayPal of Bank overschrijving

Je kunt mijn ebook “Gestructureerd leven” kopen voor 12,50 6,25 euro. Je kan mijn ebook via iDEAL of via PayPal kopen. Druk hieronder op de knop om de betaling te voldoen en je kan gelijk mijn ebook downloaden! Let op, door het systeem zit er een tijdslimiet aan voor het downloaden van mijn ebook in jouw betalingsbevestiging. Als je een bevestiging hebt ontvangen, zorg er voor dat je alles gelijk download. Na een bepaalde tijd werken de links niet meer. Je kan me altijd mailen voor een nieuwe bevestiging en dan kan je de bestanden weer downloaden.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail via het contactformulier. Lees hier mijn Privacyverklaring.

Breng weer structuur in jouw leven met mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Wil je jouw doelen bereiken en jouw taken voltooien? Lees dan mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Wil je weer productief zijn? Doelen bereiken en taken voltooien? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je weer structuur in het huishouden? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Kom je maar niet toe aan de dingen die je moet doen? Lees mijn ebook- “Gestructureerd Leven” en krijg weer structuur in jouw leven!

Delen: