Beauty van Cynthia – Miss Lipgloss


Beauty van Cynthia - Miss Lipgloss

Een tijdje geleden heb ik een aantal boeken besteld via Bol.com, waaronder ook het boek Beauty van Cynthia – Miss Lipgloss. Ik heb al eens geschreven over het boek Happy Life van Mascha en Serena’s Stijlgids. Ik vind het ontzettend leuk dat deze bekende bloggers hun eigen boek hebben. Vandaag vertel ik jullie iets over het boek Beauty van Cynthia.


Beauty van Cynthia - Miss Lipgloss

Cynthia schrijft in het begin over het begin van haar blog Miss Lipgloss. Ik vind dit ontzettend leuk om te lezen, veel wist ik al wel van haar, maar bepaalde dingen nog niet. Zo leer je toch iemand ook beter kennen. Ze verteld onder andere hoe ze is begonnen met haar blog en hoe bekend ze hier mee is geworden, maar ook vertelt ze haar gelukmomentjes. Echt ontzettend leuk om te lezen.


Beauty van Cynthia - Miss Lipgloss

Natuurlijk gaat haar boek vooral over Beauty. Zo schrijft Cynthia voor elk beauty onderdeel een mooi stuk met handige tips en tutorials. Onderwerpen zoals de basis, wenkbrauwen, lippen, ogen, wangen en nagels.


Beauty van Cynthia - Miss Lipgloss

Wat ik ook erg fijn vind, is dat er ook handige plaatjes in staan, zodat je ook goed kan zien hoe iets aangebracht kan worden.


Beauty van Cynthia - Miss Lipgloss

Ook geeft ze handige tips wat je qua tools kan gebruiken en laat ze make-up musthaves zien. Ook leuk om te zien is dat ze schrijft over beauty en op reis gaan. En ook over beauty in de zomer en in de winter, altijd handig!


Beauty van Cynthia - Miss Lipgloss

Ben je nog niet bekend met alle beautytermen, Cynthia heeft zelfs een complete woordenlijst in haar boek staan met allerlei beautytermen. Super handig!

Ik vind het echt een heerlijk beauty boek, ik heb er zelf ook nog veel uit kunnen halen. De tips & tricks vind ik echt top! Cynthia schrijft ook nog eens erg leuk en daarnaast staan er ook prachtige foto’s in het boek 🙂 .

Het boek Beauty van Cynthia kost 14,95 en kan je kopen bij Bol.com.

Ken jij het boek Beauty van Cynthia al? Wat vind jij ervan?

Beauty van Cynthia - Miss Lipgloss
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: