5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #7


5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #7
Bron: Moviemeter.nl

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. Een aantal science fiction en actie films. Vandaag vertel ik de 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien en wat ik ervan vond.

Survivor
Een medewerktster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is overgeplaatst naar de Amerikaanse ambassade te Londen. Ze heeft een zeer grote taak, namelijk het voorkomen dat terroristen de VS in komen. Maar helaas wordt ze zelf al snel bedreigd met de dood en ze wordt ook nog eens beschuldigd van verschillende misdaden. Ze besluit daarom om te gaan vluchten en om erachter te komen wie dit op haar gemunt heeft. Ze probeert haar naam te zuiveren en ook nog eens een zeer grote terroristische aanslag te voorkomen.

Zeer goede film met Pierce Brosnan. Het is lekker spannend en het verhaal zit goed in elkaar. Sommige dingen zijn wel voorspelbaar, maar ik heb met plezier naar deze actiefilm zitten kijken.

Avengers: Age of Ultron
The Avengers bestaande uit een team van superhelden, onder andere met Iron Man, Incredible Hulk, Black Window, Thor, Hawkeye en natuurlijk Captain America zullen de strijd aan moeten gaan tegen Ultron. Ultron is een zeer intelligente robot en is een creatie van Tony Stark zelf om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Alleen Ultron heeft het idee dat de mens zelf de grootste bedreiding voor vrede vormt en probeert hier dus alles aan te doen. Hoe zal dit aflopen?

Ik ben echt fan van Marvel films en vooral van Captain America en Iron Man. Heerlijk zulke films. The Avengers vind ik ook echt top, alleen bij deze mocht van mij wel iets sneller gaan allemaal. Het verhaal kwam iets te langzaam op gang. Verder zat er wel lekker veel actie en ook humor in, daar hou ik wel van 🙂 .

https://www.youtube.com/watch?v=hZYkzh9xN4M

Air
De lucht op Aarde is vergiftigd, daarom is er besloten om de elite van de mensheid in te vriezen in ondergrondse bunkers. Zo kan de mensheid bewaard blijven. Twee mannen zijn verantwoordelijk voor het onderhoud in zo’n bunker. Elke 6 maanden worden ze uit hun slaap gehaald en moeten ze een 2 uur shift draaien, daarna moeten ze weer gaan slapen. Echter een van de twee mannen heeft een geheim en hierdoor lopen de spanningen erg hoog op tussen de twee mannen. Wat zal er gebeuren?

Ja, deze film kan echt een voorloper van Wayward pines zijn. Heerlijke film met de acteur Norman Reedus (ja ik ben fan!). Ik vind het zeer knap hoe ze deze film in elkaar hebben gezet met maar eigenlijk 3 acteurs. Het verhaal is best apart en ook leuk gedaan. Je voelt de spanningen en dat maakt het verhaal ook bijzonder. Daarnaast in mijn achterhoofd het verhaal van Wayward Pines, maakt deze film nog mooier.

Tracers
Een fietskoerier uit New York heeft problemen met de Amerikaanse Maffia en wilt hiervoor op de vlucht slaan. Hij komt tijdens een rit een free runner tegen en hij ziet haar eigenlijk wel zitten. Zij introduceert hem aan een zeer gave wereld van parkour. Echter zit er hier wel een apart wereldje aan vast waar hij eigenlijk niet voor ingestemd had.

Zeer leuke film! Ik ben altijd wel fan van free runners geweest, echt leuk om te zien altijd. Het verhaal zit ook goed in elkaar en er zit lekkere actie in. Ik hou wel van zulke films.

7 minutes
Drie vrienden van de middelbare school zijn helaas op het verkeerde pad gekomen. Ze zijn hierdoor gedwongen om een overval te plegen. Het is eigenlijk best simpel, ze hebben 7 minuten om naar binnen en weer naar buiten te gaan. Echter gebeurt er binnen iets anders, waardoor het wel veel langer dan 7 minuten gaat duren.

Ook weer een heerlijke actiefilm! Het verhaal zit ook weer goed in elkaar en je wacht vol met spanning af wat er nu weer allemaal gaat gebeuren en hoe dit af zal gaan lopen.

Dit waren weer de 5 films die we de afgelopen tijd hebben gezien. Ik ben benieuwd of jullie deze films ook hebben gezien en wat jullie hiervan vonden.

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: