Waar gaan we volgend jaar naar toe met PhotoWalks Nederland?


Waar gaan we volgend jaar naar toe met PhotoWalks Nederland?

Zoals jullie misschien wel weten organiseren mijn man en ik maandelijks een PhotoWalk. We doen dit inmiddels alweer 3 jaar en volgend jaar gaat jaar 4 in. We weten al voor aankomende maanden waar we naar toe gaan om te gaan fotograferen met de PhotoWalk, maar ik heb jullie hulp nodig voor volgend jaar. Waar gaan we volgend jaar naar toe met PhotoWalks nederland?

Bij een PhotoWalk kunnen fotografen zich opgeven of verschijnen op de gegeven datum op de afgesproken plek. De bedoeling is om samen enkele uren gezellig te fotograferen.

Kortom een sociale aangelegenheid en daarnaast kan je ook elkaar eens in het echt zien en van elkaar leren. Het is geheel gratis en het gaat altijd door! En iedereen die fotografeert is welkom! Dus jij ook, ja jij daar! Je hebt toch een fototoestel? 😉


Amsterdamse Waterleidingduinen

We hebben inmiddels al vele PhotoWalks achter de rug. We zijn naar steden in Nederland en in België geweest, zoals Delft, Leiden, Rotterdam, Antwerpen en Gent. Maar ook naar prachtige natuurgebieden zoals de Amsterdamse waterleiding duinen en Loonse en Drunense Duinen.

Voor volgend naar hebben we al in gedachten om naar Nijmegen, Deventer en Kampen te gaan.

Maar we moeten nog meer plekken hebben om te gaan fotografen. Weet jij nog een super mooie stad, dorp, natuurgebied of een andere plek waar wij zeker eens naar toe moeten om te gaan fotograferen? Laat dan een reactie hieronder!


Müllerthal - Een prachtig natuurgebied in Luxemburg

Ik vind PhotoWalks echt ontzettend leuk, je leert nieuwe mensen kennen, je leert ook meer over fotografie, maar daarnaast kom je op vele mooie plekken. Deze maand gaan we zelfs naar Luxemburg voor een lange PhotoWalk trip, echt gaaf! Natuurlijk komen er vele mooie foto’s hiervan op mijn blog 🙂 !

Wat is jouw favoriete plek om te gaan fotograferen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: