Nieuwe H&M Kleding


Nieuwe H&M Kleding

Een tijdje geleden ben ik met mijn vriendinnetje naar Utrecht geweest om daar lekker te gaan shoppen. Ik ging kijken voor een nieuwe H&M winterjas en nieuwe H&M kleding. Natuurlijk ben ik ook geslaagd en laat ik jullie vandaag zien welke kleding ik heb uitgekozen.

Thuis had ik nog een aantal tassen met kleding die ik in heb geleverd bij de H&M. Hier krijg je namelijk altijd kortingsbonnen voor. Deze heb ik natuurlijk weer gebruikt voor mijn nieuwe kleding.

Als eerste een heerlijk lange bruine coltrui. Ik ben echt dol op zulke truien. Heerlijk vind ik ze 🙂 .


Nieuwe H&M Kleding

Omdat ik hem zo fijn vond, heb ik dezelfde ook nog gekozen in de kleur groen. De truien kosten per stuk 19,95. Je kan ze ook hier online kopen. Helaas hebben ze de kleur bruin niet meer, maar nog wel in het groen en wit en zwart.


Nieuwe H&M Kleding

En als laatste heb ik ook nog een lange zwarte singlet gekocht met daar bovenop een heerlijke lange vest gekocht. De zwarte singlet kost maar 6,99 en de lange vest kan ik helaas niet meer vinden op hun website.

Ik ben echt super blij met deze nieuwe kleding. Ze zijn lekker warm voor de herfst en winter 🙂 . En de kleuren vind ik ook echt heel erg mooi. Ook passen ze goed bij mijn Ted & Muffy boots 🙂 .

Shop jij ook wel eens bij de H&M? En wat is het laatste wat jij aan kleding hebt gekocht?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: