The Walking Dead: No Man’s Land


The Walking Dead: No Man's Land

Ja ja, van de week is de allereerste aflevering van seizoen 6 van The Walking Dead op FOX tv geweest. Heb jij deze aflevering al gezien? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden. Geen spoilers aub, want ik kan deze aflevering pas van het weekend bekijken! Inmiddels is ook de game The Walking Dead: No Man’s Land uitgekomen en natuurlijk heb ik het ook al gespeeld. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.


The Walking Dead: No Man's Land

Het verhaal gaat over een groep dat moet overleven in de gevaarlijke wereld vol met Walkers. Ze komen uit Terminus, zoals je hierboven ziet. Herkennen jullie de container van uit de serie? 🙂


The Walking Dead: No Man's Land

Je krijgt dan eerst een leuk filmpje te zien hoe ze uit Terminus vandaan komen en hoe de walkers hier alles al overgenomen hebben.


The Walking Dead: No Man's Land

Dan begint het spel echt. Je moet nu zelf de walkers doodmaken. Ik vind het echt super leuk in elkaar gezet!


The Walking Dead: No Man's Land

Maar zodra ze proberen te vluchten zien ze nog meer Walkers op hun pad. Een uit de groep wordt aangevallen door een Walker, maar daar is hij dan Daryl Dixon! Hij red de groep!


The Walking Dead: No Man's Land

En zorgt ervoor dat er een kamp wordt gemaakt. Je zal zelf nu het spel weer verder moeten spelen door het kamp in te delen, dingen te maken, de groepsleden te trainen. Want het is de bedoeling dat je nog meer overlevenden gaat redden uit Terminus.

Het spel is echt super leuk om te spelen! Je herkent bepaalde dingen uit de serie en dat maakt het echt super gaaf!

Je kan hem nu downloaden in de App Store en Google Play!

Ken jij het spel No Man’s Land al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: