Winter Care Package via Viking – Heerlijk warm de winter doorkomen!


Winter Care Package via Viking

Wat een weertje he de afgelopen dagen. Het begint ook steeds kouder te worden en ook natter, bah! Gelukkig ben ik inmiddels met verlof en kan ik lekker thuis blijven. Maar thuis en ook als ik ergens naar toe wil gaan, dan is het natuurlijk erg fijn om lekker warm te blijven. Van Viking kreeg ik (samen met nog een aantal andere bloggers) deze week een heerlijk Winter Care Package om de winter thuis, onderwerp en op kantoor heerlijk warm door te komen. Ik vond dit zo’n fijn en ontzettend lief gebaar dat ik een klein artikeltje over de inhoud wilde schrijven.

Misschien had je de Winter Care Package ook al via Instagram en Twitter voorbij zien komen, het is ook zo’n leuk en fijn pakketje! En ik ben echt dol op pakketjes <3 hihi 🙂 . Vooral deze week is het de week van de pakketjes hier in huis haha. Ook nog pakketjes voor #EchtePostIsCool waar overigens morgen een uitgebreid artikel van online komt.


Wat zit er allemaal in de Winter Care Package?
– Een mooie sjaal, heerlijk voor als ik ergens naar toe ga of een klein stukje wil lopen.
– Een kruik met een hoesje met mijn voorletter erop! Hoe tof is dat?! Ik vind hem echt geweldig! Ik gebruik ook dagelijks een kruik vanwege mijn bekkenpijn, dus hier ben ik zeer blij mee.
– Een pot Meridian Crunchy pindakaas, 100% natuurlijk. Ow dat is helemaal echt fijn. Ik ben dol op pindakaas en als het ook nog eens helemaal 100% natuurlijk is, ben ik helemaal blij!
– Oorwarmers, je wilt niet weten hoe snel mijn oren koud zijn. Super funny zijn ze ook!
– Een Keepcup koffiebeker om koffie of thee in te doen. In mijn geval dus thee hihi. Super handig voor onderweg!
– Een potje Vaseline, altijd handig, want ik heb altijd droge lippen in de winter. Komt zeker van pas!
– En als laatste een roze notitieboekje! Whaaa, hoe tof! Een roze variant en ik ben dol op notitieboekjes! Gisteren schreef ik nog een artikel over dat ik notitieboekjes gebruik als Bullet Journal. Deze ga ik dus ook zeker gebruiken!

Ik ben echt ontzettend blij met de Winter Care Package. Hier kom ik zeker goed de winter door! Viking echt super bedankt voor dit fijn pakketje!

Hoe zorg jij ervoor dat je thuis, onderweg of op kantoor goed de winter doorkomt? Gebruik jij ook graag een van bovenstaande (vergelijkbare) producten?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: