Echte Post Is Cool #3 – Wat heb ik gekregen?


Echte Post Is Cool #3

Yesss, vandaag is het #EPIC day! Tijd om ons gekregen pakketjes uit te pakken πŸ™‚ . EPIC staat voor Echte Post Is Cool (#EchtePostIsCool) en het is alweer de derde editie van Echte Post Is Cool. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over, hoe ik de cadeautjes voor mij lootje heb ingepakt en wat ik allemaal gekregen heb.

Echte Post Is Cool

Echte Post Is Cool is een project dat is opgezet door de twee lieve en geweldige meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl. Dit is inmiddels alweer de derde editie en het is echt een zeer groot succes!

Bij EPIC krijg je de naam en het adres van een persoon die ook meedoet met EPIC en kan je iets voor deze persoon kopen of maken. Dit keer is het bedrag dat hiervoor gebruikt kan worden 7,50 Euro (exclusief porto). Echt een mooi bedrag, ik zat er zelf wel iets over heen hihi.

Je kan natuurlijk meerdere kleine dingetjes kopen of juist iets super leuks maken. Wat je koopt of maakt was helemaal aan jou. Daarnaast kreeg je ook van deze persoon een beschrijving, wat hij of zij leuk vindt of juist niet, zodat je ook inspiratie op kan doen.

We kregen een melding dat de inschrijving van de derde editie begonnen was en dat er 50 man/vrouw mee konden doen. Op dat moment kon ik me ‘s avonds pas inschrijven. Gelukkig op tijd, want het zat al snel helemaal vol πŸ˜€ ! Pfiewww dit wilde ik natuurlijk echt niet missen πŸ™‚ !

Mijn lootje / swap maatje en hoe ik haar cadeautjes heb ingepakt

Een tijdje later kregen we een mail met de naam en beschrijving van ons lootje. Ow hoe gaaf! Ik had gewoon Northflix als lootje πŸ˜€ , super leuk!! Daar was ik echt zeer blij mee πŸ™‚ . Ik volg haar echt al een behoorlijke tijd en ze is gewoon super! Dit maakte het project nog leuker πŸ˜€ !


Echte Post Is Cool #3

Natuurlijk had ze een zeer uitgebreide beschrijving toegevoegd en veel wist ik al haha, dus ik ben lekker gaan shoppen voor haar. Hierboven zie je een aantal cadeautjes die ik heb ingepakt. Ik vind het zo leuk om lekker creatief bezig te zijn. Tegenwoordig ben ik abonnee van YouTube kanaal PootlesPapercraft, zij maakt zulke prachtige dingen, zoals doosjes, verpakkingen en meer. Hier haalde ik graag mijn inspiratie vandaan om de cadeautjes in te pakken πŸ™‚ .


rp_IMG_9131-e1478345894960.jpg

Omdat Northflix ook van fotografie houdt en ze het ook echt gewoon verdiend, heb ik ook nog iets extra’s voor haar gemaakt hihi. Een echte “Miss Sentinelli adventskalender”. Wat er allemaal inzit, ga ik niet vertellen haha. Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt πŸ™‚ . Ik vond het in ieder geval echt zo leuk om dit in elkaar te zetten. Ook de inspiratie hiervan haalde ik bij PootlesPapercraft vandaan πŸ™‚ .


Echte Post Is Cool #3

Hierboven zie je alle cadeautjes ingepakt πŸ™‚ . Northflix.nl zal maandag een artikel online zetten met alles wat ze van mij heeft ontvangen hihi. Hou haar blog dus zeker in de gaten!

Mijn ontvangen pakketje #1


Echte Post Is Cool #3

Alle deelnemers van Echte Post Is Cool kregen niet één, maar twee pakketjes! Wauw, echt super leuk en ontzettend fijn geregeld door de twee meiden! Zo lief!


Echte Post Is Cool #3

Het eerste pakketje dat ik kreeg was van lieve Inge van MonsieurMango.nl. Zo grappig ook dat ik Northflix had als lootje en dat Inge mij had als lootje hihi.

Het pakketje zelf zag er al echt zo mooi uit, super mooi ingepakt!


Echte Post Is Cool #3

En al die cadeautjes die erin zaten, echt wauw, ook deze zijn echt super mooi ingepakt. Hier kan ik zo van genieten πŸ™‚ !


Echte Post Is Cool #3

En kijk eens wat een gave, lieve en mooie cadeautjes <3 !


Echte Post Is Cool #3

Ik ben dol op maskers en hier ben ik dan ook zeer benieuwd naar. Natuurlijk komt er ook een artikel hiervan online hihi.


Echte Post Is Cool #3

Jaaaa wax melts! Love it, de geuren zijn echt heerlijk πŸ™‚ !


Echte Post Is Cool #3

En kijk eens hoe super lief! Inge heeft deze handgemaakt voor onze kleine schat die we in december verwachten πŸ™‚ . De kleuren zijn echt perfect! Zo lief en ontzettend mooi gemaakt <3 !


Echte Post Is Cool #3

Ik ben dol op kaartjes, quotes en notitieboekjes! Love it!! πŸ˜€ Twee kaartjes gaan sowieso op de babykamer en één in mijn Bullet Journal haha, hier hou ik echt van.


Echte Post Is Cool #3

Die geur van deze shower gel is echt heerlijk! Er komt nog een artikel hiervan online πŸ™‚ . Ben hier zeer benieuwd naar hihi.


Echte Post Is Cool #3

Echte Post Is Cool #3

En lieve Inge heeft ook aan onze Linkieboy gedacht hihihi. Super lekkere snoepjes voor meneer de burgemeester haha. Hij vindt ze lekker! πŸ˜€ haha.

Mijn ontvangen pakketje #2


Echte Post Is Cool #3

Echte Post Is Cool #3

Het tweede pakketje dat ik ontving, was van Ilona van utsukusy-schoonheid.nl. Utsukusy betekent schoonheid, zuiverheid en kwaliteit in het Japans en utsukusy-schoonheid.nl heeft prachtige salonbehandelingen en effectieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik gebaseerd op Japanse schoonheidsrituelen.

Een prachtig mooi ingepakt pakketje met mooie origami stukken <3 . Eigenlijk is het altijd zo zonde om de pakketjes uit te pakken he, ze zien er altijd zo mooi uit haha.


Echte Post Is Cool #3

Kijk eens hoe gaaf de cadeautjes zelf zijn ingepakt en de origami stukken die ze erbij heeft gemaakt πŸ™‚ . Zo mooi!


Echte Post Is Cool #3

Oww echt zo lief al die cadeautjes! Ook zat er een mooie brief bij!


Echte Post Is Cool #3

Als eerste een facial cleanser cream, hier ben ik echt zo benieuwd naar πŸ™‚ . Echt heerlijk! Ook hier komt natuurlijk nog een artikel van online πŸ™‚ .


Echte Post Is Cool #3

En ook nog maskertjes, ook hier ben ik echt benieuwd naar πŸ™‚ . En ja, ook hier komt een artikel van online hihi.


Echte Post Is Cool #3

Super leuk dat ik ook nog een gift voucher kreeg, die ga ik zeker gebruiken!


Echte Post Is Cool #3

En als laatste ook nog een boel sampeltjes πŸ˜€ , echt top!

Bedankt lieve meiden!

Ook deze derde editie van Echte Post Is Cool vond ik weer helemaal geweldig. Zo leuk om te shoppen voor iemand anders en lekker creatief bezig te zijn om de cadeautjes in te pakken. Daarnaast kan ik echt genieten van alle berichten over Echte Post Is Cool op Twitter en Instagram en vandaag en komende dagen op verschillende blogs.

Ik wil de meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl weer ontzettend bedanken voor het project Echte Post Is Cool en natuurlijk het ontzettend mooie en lieve pakketje dat ik ontvangen heb van Inge en ook Ilona van utsukusy-schoonheid.nl voor het tweede prachtige pakketje!

Ik hoop echt dat er weer een nieuwe editie komt volgend jaar, dan wil ik zeker weer mee doen πŸ™‚ !

Alle blogs over Echte Post Is Cool

Hieronder heb ik een lijst gemaakt met alle blogs over Echte Post Is Cool, zodat jullie ook de andere blogs kunnen lezen hierover. Heb jij ook een blog geschreven over Echte Post is Cool? Laat dan een reactie achter, dan plaats ik jouw link hier ook bij!

– Wolkenenzonnestralen.nl – Hoe cool is echte post? #echtepostiscool
– >Hetgroenebroertje.nl – Mijn Echte Post Is Cool pakket van DeGroeneZus.nl
Annagesgracefully.com – Echte post is cool
– Joyceelise.nl – ECHTE POST IS COOL #3
– Levenmetepilepsie.com – Echte Post Is Cool #3
– Thefabulouslifeofellen.com – ECHTE POST IS COOL!
Doormariska.nl – MIJN #ECHTEPOSTISCOOL PAKKETJE
Jennnsfigments.com – Uit de brievenbus: #echtepostiscool
Biancamagielse.nl – Echte Post Is Cool
Talkingaboutlifeandstyle.blogspot.nl – #ECHTEPOSTISCOOL | EINDELIJK EEN HEERLIJK PAKKETJE MOGEN OPENEN
Monsieurmango.nl – Echte Post Is Cool #3: Het Uitpak Moment
Greenblush.nl – ECHTE POST IS COOL: WAT HEB IK GEGEVEN EN ONTVANGEN?

Wil je trouwens nog meer zien wat anderen gekregen hebben of wat ze gemaakt hebben? Klik dan eens op deze links: Twitter en Instagram. Echt super leuk om te zien!

Heb jij dit keer ook meegedaan? Heb je ook hierover geschreven? Laat dan hieronder jouw Echte Post Is Cool artikel achter, dan plaats ik hem ook in het lijstje hierboven πŸ™‚ . Ga jij de volgende editie ook meedoen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: