5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #6


5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien
Bron: IMDB.com

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. Een aantal komedies, science fiction en actie films. Vandaag vertel ik de 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien en wat ik ervan vond.

Hot tub time machine
Een aantal vrienden die al op leeftijd zijn, gaan op een avond even wat flink drinken. Ze besluiten dan op die avond in een bubbelbad te gaan zitten, maar dit blijkt een time machine te zijn die de vrienden terugstuurt naar het jaar 1986. Door deze time machine vinden ze hun jeugd terug en er gebeuren hierdoor rare dingen en bizarre ontmoetingen.

Best een zeer grappige en vermakelijk film. Het verhaal is gewoon echt grappig en er komen zeer leuke stukken in voor.

Let’s be cops
Twee vrienden zijn van plan om naar een gekostumeerd feest te gaan en huren twee politie-uniformen. Alleen het is een gemaskerd feest en geen gekostumeerd feest, dus lopen ze een beetje voor schut. Ze lopen ‘s avonds over straat en iedereen denkt dat ze echte agenten zijn en ze gaan hierop in, ze doen dus alsof ze echte agenten zijn. Alles lijkt goed te gaan, totdat ze een echte Russiche gangster tegen het lijf lopen en ze eigenlijk hierdoor in allerlei problemen komen. Hoe zal dit aflopen?

Best een grappige film wat goed te kijken is. Je moet er niet al te veel van verwachten, er zitten ook veel voorspelbare momenten in. Maar het is best een vermakelijke film.

The Maze Runner
Op een dag ontwaakt een jongen genaamd Thoams in een lift. Hij weet alleen niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet eigenlijk ook helemaal niet meer hoe hij heet en wie hij nu is. Maar dan komt hij buiten en ziet hij dat er alleen maar andere kinderen zijn in een afgesloten wereld. Ze proberen allemaal te ontsnappen uit een labyrinth, maar deze veranderd steeds en er gebeuren rare en enge dingen. Gaan ze eruit komen?

Ik vond deze film niet al te spannend. Vermakelijk, keek wel lekker weg, maar de spanning had voor mij wel iets beter gemogen. Nu het vervolg in de bioscoop te zien is, wil ik toch wel deze zien haha. Die lijkt me namelijk wel spannender dan het eerste deel.

Hot Pursuit
Reese Witherspoon speelt een gespannend politieagente en ze moet en zal volgens het boekje werken. Ze moet een weduwe van een grote drugsbaron beschermen. De twee vrouwen beginnen aan een roadtrip waar de meest bizarre dingen gebeuren. Ze komen corrupte agenten tegen en gevaarlijke moordenaars. Wie is nu eigenlijk nog wel te vertrouwen?

Reese speelt het weer geweldig goed! Het verhaal is echt grappig. Niet de meest grappige film, maar zeer vermakelijk. Er gebeuren grappige en bizarre dingen. Zeker het kijken waard!

Run al night
De zoon, genaamd Mike, van een gangster en huurmoordernaar wordt het doelwit van een grote maffiabaas (tevens de beste vriend van zijn vader). De gangster genaamd Jimmy (gespeeld door Liam Neeson) moet dan kiezen tussen de maffiafamilie waar hij ooit voor koos, of juist zijn echte familie waar hij eigenlijk al tijden geen contact meer heeft gehad. Mike laat op de vlucht en Jimmy moet voorkomen dat zijn zoon niet hetzelfde lot ondergaat hijzelf. Jimmy zal de hele nacht er alles aan doen om alles weer recht te zetten. Hoe zal hij dit gaan oplossen?

Liam Neeson speelt de rol weer steengoed. De film is spannend, er zit lekker veel actie in en het verhaal zit zeer goed in elkaar. Als je van acties houdt, dan is deze zeker een aanrader!

Dit waren weer de 5 films die we de afgelopen tijd hebben gezien. Ik ben benieuwd of jullie deze films ook hebben gezien en wat jullie hiervan vonden.

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: