Mijn leven in foto’s #19 – Visserijdag Spakenburg, hardlopen & fietsen, interview en Zalando’s People’s Choice Award


Mijn leven in foto's #19 - Link

Awwww kijk eens hoe cute Link hier zit haha. Hij eet eigenlijk altijd met ons mee. Normaal zit hij dan naast mij op een stoel en krijgt hij een paar stukjes vlees of rijst of pasta 🙂 .

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt, zoals onder andere de visserijdag te Spakenburg, een interview door Public House Of Art en ik ben genomineerd voor de Zalando’s People’s Choice Award. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Foto's van Visserijdag Spakenburg 2015

Twee weken geleden hadden we weer een PhotoWalk te Spakenburg. Hier hebben ze elk jaar namelijk een visserijdag waar mensen in klederdracht rondlopen en het leven van vroeger naspelen. Echt leuk om te zien. Meer foto’s kan je hier bekijken: Foto’s van Visserijdag Spakenburg 2015.


Mijn leven in foto's #19 - Jamie Oliver gerecht

Mijn leven in foto's #19 - Jamie Oliver gerecht

Mijn leven in foto's #19 - Jamie Oliver gerecht

Mijn leven in foto's #19 - Jamie Oliver gerecht

Mijn leven in foto's #19 - Jamie Oliver gerecht

We eten tegenwoordig veel Jamie Oliver gerechten, echt super lekker! Bovenstaand gerecht is Kip Piri Piri met taartjes.


Mijn leven in foto's #19 - Hardlopen

Ook hebben mijn vriendinnetje en ik weer hard gelopen, wow bijna 7 km, goed bezig!!


Mijn leven in foto's #19 - Interview Public House Of Art

Mijn leven in foto's #19 - Interview Public House Of Art

Mijn leven in foto's #19 - Interview Public House Of Art

It’s a wrap! Ik ben ook geïnterviewd en gefilmd door Public House Of Art (publichouseofart.com). Zij hebben 18 foto’s (van verlaten plekken) van mij gekocht 🙂 ! Deze foto’s zijn binnenkort in Amsterdam te bewonderen en worden ook over heel de wereld tentoongesteld tijdens verschillende exposities met hun project “The Awesome”. Meer info komt binnenkort in een uitgebreid artikel 🙂 !!!


Mijn leven in foto's #19 - Lamsgehaktballetjes

Mijn leven in foto's #19 - Lamsgehaktballetjes

En weer een heerlijk Jamie Oliver gerecht, namelijk lamsgehaktballetjes met kikkererwten, yummie 😀 !!


Mijn leven in foto's #19 - Fietsen

Omdat ik mijn enkel geblesseerd heb tijdens het hardlopen, ben ik niet meer geweest. Mijn enkel is namelijk erg zwak en hierdoor moet ik het wat rustiger aan doen. Daarom ben ik in plaats van hardlopen gaan fietsen 🙂 .


Mijn leven in foto's #19 - Snapchat

Jaaa, ook ik heb Snapchat!! Natuurlijk kunnen jullie mij ook toevoegen, mijn gebruikersnaam is: misssentinelli. Heb jij ook Snapchat? Laat dan jouw gebruikersnaam hieronder achter, dan zal ik jou ook toevoegen 🙂 .


Mijn leven in foto's #19 - Glas

Afgelopen weekend waren weer de glasdagen in Leerdam. Natuurlijk hebben wij ook weer een nieuw glasstuk gekocht, namelijk dit halve ronde glasstuk (blauw/wit) van Gert Bullée. Ik vind hem echt prachtig!!


Mijn leven in foto's #19 - Jamie Oliver

Haha en weer een heerlijk gerecht van Jamie Oliver, yummieee!!


Mijn leven in foto's #19 - ELLE

Ik had weer nieuw leesvoer van de ELLE, maar ik zag bovenstaande tekst. Dat jullie het maar weten “veel te jong gestoven Heath Ledger”! Ai….


Mijn leven in foto's #19 - Ceaser Salad

Ceaser Salad van Jamie Oliver…heerlijk!!


Mijn leven in foto's #19 - Rotterdam Thalys

Wat een aparte dag was het gisteren toch. Ik was in Dordrecht en hoorde op de radio dat er vele sporen waren afgesloten in Rotterdam. Ow sh*t, ik werk in Rotterdam dus ik vroeg me af of de trein wel ging. Die ging gelukkig wel 🙂 , we kwamen op een ander spoor aan in Rotterdam. Maar ik zag toen inderdaad dat alles was afgesloten, veel politie etc. Ik werk boven het Manhattan Hotel in Rotterdam, dus dat was echt dichtbij voor ons. We hebben ook de hele ochtend live stream aan gehad op het werk om alles te gaan volgen. Gelukkig viel het allemaal wel mee, maar het was best apart om zoiets van zeer dichtbij mee te maken.


Mijn leven in foto's #19 - Zalando's People's Choice Award

Wow, een aantal dagen geleden ontving ik een ontzettend leuke mail van Zalando. Ik ben namelijk genomineerd om deel te nemen aan Zalando’s People’s Choice Award 2015. Hoe gaaf is dat? Super bedankt Zalando! Ik ben helemaal happy! Als stemmer maak je ook nog eens kans op verschillende prijzen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie op mij gaan stemmen. Meer info vind je hier: Zalando’s People’s Choice Award 2015.


Mijn leven in foto's #19 - Jamie Oliver

En we sluiten af met weer een Jamie Oliver gerecht met biefstuk 🙂 .

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 . Vandaag ga ik lekker met mijn vriendinnetje shoppen, ik ben toe aan nieuwe winterkleding en een winterjas haha. Dus hopen dat ik kan slagen 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: