Mijn leven in foto’s #45 – Pakketjes, Yves Saint Laurent nagellakje, Foto’s van Link


Mijn leven in foto's #45 - Yves Saint Laurent Fur Green

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Ik kreeg veel pakketjes binnen, ik heb mijn allereerste Yves Saint Laurent nagellakje <3 en laat ik foto's zien van Link 🙂 . Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #45 - babyspullen

Mijn vriendinnetje en ik hebben heerlijk geshopt in Gorinchem. Hier heb ik nog wat babyspulletjes gehaald en nog een nieuwe zwangerschapsbroek, die had ik wel echt nodig haha.


Mijn leven in foto's #45 - Nationale Glasdagen

Dat weekend waren natuurlijk ook de Nationale Glasdagen. Ik ben hier een aantal keer geweest en het was echt super leuk en het was ook een zeer groot succes! Meer dan 10.000 man kwamen op het event af! De zondag hadden we de allereerste koopzondag in Leerdam, natuurlijk ben ik ook naar de stad geweest om wat dingetjes te gaan kopen en ook boodschappen! Eindelijk kon dat eens een keer in Leerdam op een zondag haha.


Mijn leven in foto's #45 - Zwemmen

Samen met mijn vriendinnetje en haar zoontje zijn we lekker gaan zwemmen. Het was echt super leuk en die kleine vond het ook echt leuk 🙂 . Het was voor hem de eerste keer, echt zo schattig!


Mijn leven in foto's #45 - Bruiloft

Mijn leven in foto's #45 - Bruiloft

Afgelopen week hadden we ook nog een bruiloft in Amsterdam 🙂 . Ik kon het echter niet lang volhouden vanwege mijn bekkenpijn en zijn we vroeg weer naar huis gegaan.


Mijn leven in foto's #45 - Pakketjes

Mijn leven in foto's #45 - Pakketjes

Mijn leven in foto's #45 - Pakketjes

Ik kreeg ook allerlei super leuke pakketjes binnen 🙂 . Hier zaten onder andere nagellakjes in van de nieuwe herfstlijn van Etos, een boekje over Instagram, een externe harde schijf, LUSH producten en mijn allereerste Yves Saint Laurent nagellakje (zie eerste foto bovenaan dit artikel). Van een aantal producten komen natuurlijk nog reviews van 🙂 .


Mijn leven in foto's #45 - Link

Mijn leven in foto's #45 - Link

Awwww de schat van een Linkie 🙂 . Hij vindt het altijd heerlijk om bij ons in bed te gaan liggen. Vooral in de ochtend als we wakker aan het worden zijn of een tijdje voordat mijn wekker gaat. Hij geeft dan ook altijd kusjes, super lief!! En sjah….dozen, hoe klein ook, Link moet erin gaan zitten hahaha.


Mijn leven in foto's #45 - babykamer

De stukadoor is twee weken geleden ook langs geweest om de muren te doen, mijn schoonouders hebben de muren gewit (echt super bedankt!!). Gisteren heeft mijn man de ondervloer erin gelegd en vandaag gaan onze buurman en mijn man de vloer helemaal afmaken met laminaat. Volgende week komt er nog een zwangerschapsupdate en dan laat ik de kamer zien en vertel ik meer over de zwangerschap zelf 🙂 . Dit weekend ga ik lekker met mijn blog bezig, wat dingetjes regelen voor klanten, relaxen en verder heerlijk van het weekend genieten!

Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: