Weinig ruimte? Zet de droger bovenop de wasmachine!


Weinig ruimte? Zet de droger bovenop de wasmachine!

In ons huisje (uit eind 1920) hebben we niet echt veel ruimte. We hadden vorig jaar een nieuwe wasmachine gekocht en onze droger moest ook vervangen worden. Echter moesten we iets verzinnen om ze beide in onze bijhok te kunnen plaatsen. We waren namelijk ook al van plan om één van de slaapkamers leeg te maken voor een babykamer. Een bureau die we daar hadden staan, ging dan naar beneden in onze bijhok. We hadden hierdoor dus minder ruimte om een droger en wasmachine naast elkaar te plaatsen. We besloten om de droger op de wasmachine te plaatsen. Hoe dit er precies uitziet en wat je hiervoor nodig hebt, laat ik vandaag aan jullie zien.

Wij waren vorig jaar op zoek naar een nieuwe droger en waren dus op zoek naar een oplossing. We zagen dat er handige verbindingssets zijn waardoor je veilig en gemakkelijk de droger op een wasmachine kunt plaatsen. Bij de combinatie droger en wasmachine op elkaar, staat altijd de droger bovenop. Je hebt dan wel een verbindingsset nodig.


Weinig ruimte? Zet de droger op de wasmachine!

We kochten de droger toen bij Scheer & Foppen (zij zijn helaas failliet gegaan) en kochten gelijk een universeel verbindingsset. Je hebt vele verschillende verbindingssets, wij kozen er één met een uitschuifblad. Super handig!


Weinig ruimte? Zet de droger op de wasmachine!

De uitschuifblad is best groot, waardoor je er bijvoorbeeld een wasmand op kunt zetten. Je kan dan zeer gemakkelijk de droger leegruimen. Omdat de lade uitschuifbaar is, heb je toch de extra ruimte wanneer je het nodig hebt. Maar het verder totaal niet in de weg zit en het goed verborgen is als je het weer inschuift.

Door de oplossing droger op een wasmachine te plaatsen, scheelt het weer enorm veel ruimte. De droger en wasmachine passen precies naast het bureau. We hadden echt geen ruimte meer om ze naast elkaar te plaatsen. Ik ben echt blij met deze oplossing en de uitschuifblad gebruik ik echt elke keer als ik de droger gebruik. Super handig!

Mocht je zelf ook weinig ruimte hebben in huis, dan kan je er ook voor kiezen om de droger op de wasmachine te plaatsen. Je kan bijvoorbeeld bij Bol.com vele verschillende soorten verbindingssets vinden met en zonder uitschuifblad. Wij hebben er ééntje van Siemens. De prijzen variëren zo rond de 50-80 Euro.

Hoe heb jij de droger en wasmachine in huis staan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: